AcasăPoliticaLudovic Orban se bucură de răul lui Florin Cîţu: cum l-a "tras...

Ludovic Orban se bucură de răul lui Florin Cîţu: cum l-a „tras de urechi” pe premier, în scandalul „băut în SUA”

orban-cituLudovic Orban se bucură de răul lui Florin Cîţu: cum l-a "tras de urechi" pe premier, în scandalul "băut în SUA"

Ludovic Orban i-a cerut lui Florin Cîțu, sâmbătă, printr-un mesaj pe Facebook, să-și ceară scuze pentru că n-a avut ”curaj și onestitate” să informeze românii despre ”episodul întunecat” din viața premierului.

Orban i-a cerut lui Cîțu să își ceară scuze și față de el pentru că nu l-a informat niciodată cu privire la condamnarea din SUA atunci când președintele PNL l-a susținut ”pentru cele mai importante funcții în stat”.

Preşedintele PNL se simte înşelat

Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca, în următoarea declarație publică, să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui.

Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Cîţu a condus băut în urmă cu 20 ani

Actualul prim-ministru al României s-a ales cu un dosar penal pe numele său pe motiv că a condus băut în SUA în urmă cu 20 de ani.

Întrebat dacă are de gând să demisioneze din funcția de premier după scandalul izbucnit pe tema dosarului penal, Florin Cîțu a răspuns: „Nu, în niciun moment!

În continuare avem o guvernare pe care trebuie să o ducem la capăt. Avem reforme pe care le-am început şi trebuie să le ducem la căpăt.

E un eveniment care s-a întâmplat în urmă cu 21 de ani pe care îl regret. În SUA are niciun fel de implicaţii pentru ceea ce facem noi astăzi”.

author avatar
Andrei Ștefan
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger