AcasăPoliticaLudovic Orban s-a testat pentru COVID, după participarea la o emisiune TV....

Ludovic Orban s-a testat pentru COVID, după participarea la o emisiune TV. Premierul și-a anulat programul de luni

Ludovic Orban și-a anulat programul și s-a testat pentru COVID, după participarea la o emisiune TV

Șeful Guvernului s-a testat pentru noul coronavirus, după ce, din câte s-a aflat din informațiile difuzate te televiziunile de știri, un jurnalist în emisiunea căruia a participat zilele trecute a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mai mult, Ludovic Orban și-a anulat participarea la evenimentele aflate pe agenda oficială a acestei prime zile a săptămânii.

Palatul Victoria a confirmat faptul că participarea premierului Orban la evenimentele programate pentru luni, 5 octombrie, ”a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus”.

Ludovic Orban a cerut să fie testat pentru noul coronavirus, deși, din câte s-a mai anunţat din direcția Guvernului, ”premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus”. Mai mult, ”până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, conform aceleiași surse.

Potrivit televiziunilor de știri, moderatorul B1TV Silviu Mănăstire ar fi fost confirmat cu noul coronavirus. Premierul a fost în emisiunea acestuia marți, 29 septembrie.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari

3 COMENTARII

  1. Helo Hornbach !Ce faci ,te au ajuns blestemele?Nazi, va uram lacat mai multi inclusiv la tartorul sef !

  2. Pai daca s-a testat Ursula ,sa ramana sluga mai prejos?Cand eram copii circula o gluma:”ce face omul imita maimuta.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger