AcasăPoliticaLudovic Orban s-a pozat cu micuții veniți la Parlament, de 1 iunie....

Ludovic Orban s-a pozat cu micuții veniți la Parlament, de 1 iunie. A râs răspunzând unei întrebări despre copilărie – VIDEO

Ludovic Orban s-a pozat cu micuții veniți la Parlament, de 1 iunie. A râs răspunzând unei întrebări despre copilărie - VIDEO (foto: captură video/ Facebook)

E Ziua Copilului. Și, cum nici vremea din Capitală nu a fost deloc una prietenoasă, în prima parte a zilei, cel puțin, dar și pentru că a fost Ziua Porților Deschise, nu au fost puțini părinții care au ales să meargă cu micuții lor la Parlament, să viziteze sediul uneia dintre cele mai importante instituții din România și, totodată, una dintre cele mari clădiri din Europa.

A fost forfotă, așadar, pe holurile Palatului Parlamentului. Prezent la Parlament a fost și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Al treilea om în stat a stat de vorbă cu copiii, a făcut și poze cu micuții care au răspuns, alături de adulții din familiile lor, invitației la evenimentul denumit ”Ziua Porților Deschise – Împarte-ți ziua cu părinții la Camera Deputaților”.

Mai mult, liderul PNL – care a anunțat deja că aspiră la un nou mandat în fruntea principalei formațiuni din cadrul Coaliției de guvernare, la Congresul din septembrie – a stat de vorbă și cu presa. ”E o instituţie importantă a statului şi e important ca şi copiii să vadă practic unde se iau decizii, unde se fac legi şi, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează şi lor viaţa”, a spus Ludovic Orban, în fața jurnaliștilor.

Politicianul aflat în fotoliul de președinte al Camerei inferioare a Parlamentului a părut foarte amuzat de o întrebare primită de la presă. Și anume care a fost cea mai mare năzbâtie pe care a făcut-o când a fost copil. ”Îmi ia mult timp să vă povestesc câte năzbâtii am făcut”, a răspuns Ludovic Orban. ”Acum trebuie sa dăm un exemplu către copii, sa fie cuminți, să respecte regulile”, a completat, râzând, liderul PNL.

A cântat și Fanfara Jandarmeriei

De altfel, din câte se poate vedea chiar din imaginile postate pe pagina de Facebook a Camerei Deputaților, la Parlament a fost prezentă, marți, și Fanfara Jandarmeriei Române, cu un moment muzical atent urmărit de mai mulți micuți aflați, alături de părinți, în incinta sediului Legislativului.

Copiii au aplaudat Fanfara, după ce s-a încheiat reprezentația prezentată cu această ocazie.

243 afisari

1 COMENTARIU

  1. ” …e important ca şi copiii să vadă practic unde se iau decizii, unde se fac legi şi, până la urmă, cum se iau aceste decizii care le afectează şi lor viaţa ” – zice Orban. Adică, unde se iau decizii de furăciune, unde se trădează țara și poporul, unde se asigură un viitor de sclavie viitoarelor generații. Tîlharii ăștia vor să pară umani, că, poate, mai prinde la proști. Apoi, același ” român ” Orban care sugea whiskey și fuma trabuc in birou, înconjurat de partenerii de hoții și combinații, îi învață pe copii să fie responsabili și să respecte regulile. Marș, mă!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger