AcasăPoliticaLudovic Orban rupe tăcerea: ce părere are despre faptul că Rareş Bogdan...

Ludovic Orban rupe tăcerea: ce părere are despre faptul că Rareş Bogdan îl susţine pe Cîţu la şefia PNL

Orban-Rares-BogdanLudovic Orban rupe tăcerea: ce părere are despre faptul că Rareş Bogdan îl susţine pe Cîţu la şefia PNL

Ludovic Orban îşi pierde, încet-încet, din autoritatea pe care o deţine în partid. În plus, fostul premier este trădat şi de oamenii lui de încredere.

Rareş Bogdan s-a afişat alături de Florin Cîţu şi, se pare, îl susţine pe actualul prim-ministru şi la funcţia de preşedinte al liberarilor.

Orban se aştepta la trădarea lui Rareş Bogdan

Președintele PNL a fost întrebat dacă se simte trădat de Rareș Bogdan, pe care l-a susținut să deschidă lista pentru europarlamentare, iar acum are declarații împotriva sa și îl susține pe Florin Cîțu, el spunând că „deocamdată a fost doar într-o poză”.

Ludovic Orban a explicat discursul cu întoarcerea „celuilalt obraz”, susținut la Consiliul Național al PNL, când a fost întrebat de jurnaliști, după eveniment, dacă se simte trădat de Rareș Bogdan, pe care l-a susținut să deschidă lista pentru alegeri europarlamentare, apoi acesta a avut discursuri împotriva sa, iar acum îl susține la șefia partidului pe contracandidatul său, Florin Cîțu.

Este opțiunea fiecărui membru al PNL. Știți foarte bine că Rareș Bogdan a avut anumite declarații nu foarte prietenoase la adresa mea și orice observator atent se putea aștepta… Dar, deocamdată, a fost într-o poză”, a spus Orban.

Orban a întors şi celălalt obraz

Orban a spus, în discursul său de la Consiliul Național al PNL, că de fiecare dată când a fost atacat din interior a întors și celălalt obraz, pentru că, pentru el, și cei care nu au fost alături de el, sunt colegii săi.

Au fost care au avut alte păreri și care de multe ori au luat decizii sau au influențat comunicarea publică cu efecte negative asupra PNL. La fiecare palmă peste obraz pe care am primit-o am întors și celălalt orbraz.

Oameni care nu au fost cu mine, pe care i-am susținut în funcții publice sau în funcții de conducere în continuare.

Pentru că nu am ținut cont de un factor subiectiv, dacă cineva e sau nu e cu mine. Am făcut lucrul ăsta din nou. Vreau să vă explic de ce. Pentru că noi toți suntem PNL”, a spus Ludovic Orban.

Alegerile din PNL vor avea loc la Congresul Național din 25 septembrie.

author avatar
Andrei Ștefan
509 afisari

5 COMENTARII

  1. orbane astia sunt pt familia europeana tu te ai imbatat cu apa rece ca or sa mai voteze roman pnl ist ortodox la sefie !!!!!!!!!!!intrabal pe rares cum e cu sloganul sa nu uitati in fiecare zi sa mai tradati acum !!!!!!!!!!

  2. Ca „lup batran”, nea Orbane, trebuia sa-ti dai seama ca „potaile” care se zbenguie cel mai tare in jurul tau la victorie, vor fi primii care vor musca din tine. Doi deja au muscat…Timp ai mai avea sa-i trimiti in decor… N-o face pe generosul ca nu te crede nimeni.

  3. Sica, daca nu i-ai băgat in Carciuma, te trădează camarazii intru șpaga

  4. ,, mare pierdere „paguba in ciuperci ,,, sunt la fel de penibili si mincinosi, de vanzatori de iluzii si tara ,, ROMANI SCAPATI TARA DE BETIVI SI NEGHIOBI !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger