AcasăPoliticaLudovic Orban recunoaşte, în premieră! Această dezvăluire poate arunca alianţa în aer!

Ludovic Orban recunoaşte, în premieră! Această dezvăluire poate arunca alianţa în aer!

Ludovic-Orban-si-Dan-BarnaLudovic Orban recunoaşte, în premieră! Această dezvăluire poate arunca alianţa în aer!

Președintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut, în premieră, că relaţia dintre PNL şi USR-PLUS are loc de îmbunătăţiri. Liderul liberalilor a admis că această coaliţie a trecut prin „momente grele”, dar este singura formulă politică bună pentru România.

Practic, eu am condus negocierile din partea PNL prima dată la alegerile locale, în special la Bucureşti, unde am reuşit să găsim o formulă prin care să câştigăm alegerile cu candidatura lui Nicuşor Dan, iar ulterior, după alegerile parlamentare, negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi pentru învestirea acestui Guvern.

Sigur că este o relaţie care suferă o permanentă îmbunătăţire. Întotdeauna într-o coaliţie se întâmplă aşa”, a spus Orban.

Orban vrea dragoste cu forţa

Cel care candidează pentru un nou mandat în fruntea PNL-ului a spus, practic că formaţiunile politice din cadrul alianţei n-au altă variantă decât să se înţeleagă.

Trebuie căutate forme de înţelegere, trebuie armonizate punctele de vedere care sunt diferite pe anumite teme, trebuie asigurată o coeziune a comunicării şi mai ales coeziunea în funcţionarea coaliţiei.

Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta este singura formulă politică posibilă de a asigura o guvernare bună pentru România, o guvernare care să asigure dezvoltarea României şi fructificarea oportunităţilor extraordinare pe care le are România în următorii ani”, a adăugat Ludovic Orban.

Recent, fostul lider al PNL Timiş, Nicolae Robu, cerea viitoarei conduceri a Partidului Naţional Liberal, ca primă prioritate, „debarasarea de aliatul toxic USR, întrucât curentul neomarxist este străin de interesele României”, iar „exponenţii lui, ajunşi în diverse funcţii printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună credinţă, sunt de o incompetenţă şi rea credinţă catastrofale”.

author avatar
Andrei Ștefan
971 afisari

3 COMENTARII

  1. Dragoste cu forta se imparte in 3.
    – abuz conjugal
    -Bdsm
    -viol
    Daca aveti si un film din spate cu Barna cum merge va si spui la ce intra.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger