AcasăPoliticaLudovic Orban, răspuns la o întrebare-cheie în contextul Congresului: ”M-au dezamăgit” -...

Ludovic Orban, răspuns la o întrebare-cheie în contextul Congresului: ”M-au dezamăgit” – VIDEO

Aspirant la un nou mandat în fruntea Partidului Național Liberal, la congresul din septembrie, avându-l drept principal contracandidat chiar pe actualul premier, Florin Cîțu, al treilea om în stat consideră că nu vârsta ar fi un aspect important când vine vorba de liderul PNL-ului.

”Nu este importantă vârsta președintelui PNL, ci cine este, ce concepții are, ce face președintele PNL”, a declarat Ludovic Orban, întrebat, joi, dacă se consideră un politician învechit.

Actualul număr 1 în cadrul PNL-ului a explicat că nu are cum să schimbe firea lucrurilor, când vine vorba de vârstă, dar că va continua să susțină tinerii liberali, chiar dacă unii dintre ei l-au mai și dezamăgit.

”Eu pe mine nu mai pot să mă înnoiesc, să mă întineresc, pentru că asta e natura, asta e viața. Ceasul ticăie și nu pot să merg decât spre senectute, înainte, nu pot să merg înapoi. Dar eu voi menține aceeași deschidere a PNL spre tineri de valoare, chiar dacă unii dintre cei pe care i-am promovat m-au dezamăgit”, a completat Orban. Actualul lider PNL are, vă amintim, 58 de ani.

Cîțu: Avem nevoie de reformă

Recent, Florin Cîțu vorbea despre necesitatea unei schimbări la nivelul PNL-ului. De conducere, dar și de viziune. ”România se schimbă și toată clasa politică, ați văzut că trece prin transformări în ultima perioadă. Este rândul și PNL să facă acest pas spre o conducere nouă, să mergem spre o viziune nouă, europeană, avem nevoie de reformă”, a declarat Florin Cîțu, luni seară, prezent în studioul Digi24.

Actualul șef al Guvernului și-a anunțat zilele trecute intenția de a intra în cursa pentru fotoliul destinat liderului PNL, flancat de mai multe nume cunoscute din cadrul formațiunii politice, între ei Raluca Turcan, Alina Gorghiu, Rareș Bogdan, Emil Boc și Gheorghe Flutur. Deja mai mule voci din rândul PNL-ului au anunțat pe cine susțin în această luptă pentru șefia partidului – VEZI AICI.

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari

1 COMENTARIU

  1. ORBAN TOT PUI DE SECURIST ESTI CHIAR DACA TE CREZI URMASUL BRATIENILOR CARE AU FACUT ROMANIA MARE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger