AcasăPoliticaLudovic Orban pune tunurile pe liderii Opoziției: "Au instigat permanent la nerespectarea...

Ludovic Orban pune tunurile pe liderii Opoziției: „Au instigat permanent la nerespectarea regulilor” – VIDEO

Aflat în Sălaj, alături de miniștrii Economiei și Transporturilor, premierul i-a îndemnat pe oameni să respecte și pe mai departe regulile stabilite în lupta contra noului coronavirus.

„Trebuie să fim precauți în continuare”, a fost auzit spunând șeful Guvernului, la o zi de când s-a constatat o explozie a numărului de cazuri noi de coronavirus confirmate în România.

Totodată, Ludovic Orban a săgetat Opoziția, acuzând anumite luări de poziție în chestiunea gestionării epidemiei COVID. „Condamn public încă o dată atitudinea iresponsabilă a liderilor politici, în special din zona Opoziției – PSD, Pro România – care au instigat permanent cetățenii la nerespectarea regulilor, care au bagatelizat pericolul generat de această epidemie și de acest virus, care au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autoritățile de pârghiile necesare pentru a lupta împotriva epidemiei”, a susținut Orban, în urmă cu scurtă vreme.

Nu în ultimul rând, prim-ministrul a ținut să menționeze că și în perioada următoare „toate autoritățile statului vor fi mobilizate pentru a păzi viața și sănătatea cetățenilor români și pentru a reduce riscul de răspândire a epidemiei”.

Declarațiile lui Ludovic Orban vin în condițiile în care, în raportarea de joi privind situația cazurilor COVID-19 în România, Grupul de Comunicare Strategică anunțase 460 de noi  îmbolnăviri, în ultimele 24 de ore.

author avatar
Cristina Stefan
108 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hai sictirrrrrrrrrrrrrrrr nenorocitule cu minciunile tale ! …marssssssssssss javra ordinara securist ce iesti ! ,,,,moriiiiiiiii dute dracului de oligofren !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger