AcasăPoliticaLudovic Orban, prima reacție după cele întâmplate în Parlament cu moțiunea. Cui...

Ludovic Orban, prima reacție după cele întâmplate în Parlament cu moțiunea. Cui a mulțumit – VIDEO

Lesne de intuit, Ludovic Orban jubilează după ce s-a aflat că moțiunea menită să îi zgâlțâie scaunul de premier nu a mai fost nici măcar dezbătută, în ședința de luni, darămite să mai ajungă să fie supusă la vot.

Începând prin a repeta ceea ce spusese încă de zilele trecute, cu privire la demersul parlamentar prin intermediul căruia PSD-ul ar fi vrut să îi dărâme Cabinetul, și anume că este o ”moțiune în afara cadrului constituțional” și că în 30 de ani ”nimeni nu a mai depus o moțiune de cenzură în vacanța parlamentară”, Ludovic Orban a amintit și de sesizarea înaintată de la Palatul Victoria, către Curtea Constituțională, în cazul căreia se așteaptă un răspuns. ”În ceea ce ne privește ca Guvern, considerăm că ceea ce s-a întâmplat astăzi este extrem de benefic (sic!) pentru România, Guvernul trebuie să facă față unor provocări imediate, unor provocări pe termen mediu și chiar pe termen lung și are nevoie de deplină capacitate de exercițiu pentru a putea soluționa marile probleme cu care se confruntă România”, a susținut Orban, de pe holurile Parlamentului, după închiderea ședinței de luni după-amiază.

După ce Marcel Ciolacu a acuzat o ”strategie de a nu se face cvorum” din direcția PNL-ului, premierul și, totodată, liderul formațiunii liberale a ales în primul rând să le mulțumească USR-ului, PMP-ului, UDMR-ului, precum și grupului minorităților și parlamentarilor neafiliați. ”A existat o majoritate care ne-a sprijinit, care a înțeles că România are nevoie de Guvern, că această poțiune de cianură este neavenită și riscă să arunce România în haos”, a completat Orban. De altfel, la acest ultim aspect făcuse referire și președintele Iohannis, într-un mesaj transmis orele trecute, din care nu au lipsit criticile la adresa PSD-ului, dar nici un apel adresat aleșilor neamului. DETALII AICI.

Citiți și: ULTIMA ORĂ: Moțiunea de cenzură nu s-a mai votat!

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari

7 COMENTARII

  1. Orbane,Iohanis,puteti sa dati drumul la tiribombe,artificii,rachete colorate,ordinul pe unitate a fost executat.Dati-ii inainte spre cele mai inalte culmi de civilizatie si progres multilateral dezvoltat,cu WC-ul in fundul curtii ca si pana acum. Romania moderna,educata,Stat de drept,e la orizont.Cu cat te apropii,cu atat se indeparteaza,ca si pana acum,de zeci de ani de zile.

    • Nu stiu daca vor mai fi alegeri? Sa nu ne trezim cu un guvern pe viata si un președinte cu titlu de guvernator numit, nu ales. Urmează o mare criza alimentara si cel mai mare jaf ce sa executat vreodată in aceasta țara. Nici Dumnezeu nu ne mai scapa de gunoaiele astea trădătoare

  2. Dementul de Orban , ca numai premier nu este cretinul asta cu un cap de schizofrenic ! ….o iei tu in cap pina la urma ….o bita in teasta o sa primesti sa iti zboare creiierii pe asfalt !,,,,pazea debilule !

  3. Spaga a functionat !
    DNA nu-I vezi ?
    Sau au imunitate ?????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger