AcasăPoliticaLudovic Orban, prima reacție după apariția dezvăluirilor sonore despre Cîțu și ”episodul...

Ludovic Orban, prima reacție după apariția dezvăluirilor sonore despre Cîțu și ”episodul SUA”

Ludovic Orban, prima reacție după apariția dezvăluirilor sonore despre Cîțu și ”episodul SUA” (sursa foto: tomisnews.ro)

Continuă să apară reacții la nivel politic după ce s-a aflat că în urmă cu 20 de ani premierul – și totodată competitor direct al lui Ludovic Orban în cursa pentru șefia PNL, la congresul de luna viitoare – a fost prins pe picior greșit, dincolo de Ocean, fiind vorba despre acuzația de conducere sub influenţa alcoolului.

Și cum însuși prim-ministrul a făcut referire la competiția pentru prima funcție în cadrul PNL-ului, când a fost întrebat dacă sunt adevărate informațiile apărute în spațiul public în privința persoanei sale, nu puțini au mers pe varianta că dezvăluirea ar fi fost aruncată pe piață din tabăra lui Ludovic Orban, adică a actualului șef al PNL-ului.

Acesta neagă, însă, că ar fi știut ceva despre acest subiect. ”Nu am ce să comentez. Cum să plece din zona mea dacă eu habar nu am avut de subiectul ăsta? E o minciună. Dacă eu habar nu am avut de subiect, de unde să vină de la mine? Păi dacă știa cineva din echipa mea nu-mi spunea mie lucrul ăsta? Habar nu am avut”, a afirmat Ludovic Orban, pentru stiripesurse.ro.

Primele declarații ale premierului Cîțu

Aflat la Palatul Victoria, șeful Guvernului a fost întrebat, miercuri, într-o conferință de presă, dacă sunt adevărate informațiile apărute în spaţiul public potrivit cărora, în anul 2000, ar fi fost închis două zile, pentru că ar fi condus sub influenţa drogurilor sau a alcoolului.

”Da, acum 20 de ani, a fost vorba de un DUI, este vorba de conducerea sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este o contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD, n-a apărut această informaţie. Apare acum, în competiţia internă din PNL”, a declarat în primă fază Florin Cîțu.

Când presa a insistat asupra acestui subiect al ”episodului din SUA”, Cîțu a insistat că a fost o greșeală – pentru care a plătit, susține șeful Executivului. ”Eu am condus, a fost o greşeală, repet, am condus, am plătit. Foarte scump, asta este, a trebuit să îmi vând şi maşina atunci, să merg un an de zile pe jos, dar asta este. A fost un eveniment acum 20 de ani de zile, vă daţi seama că nu este un eveniment cu care să te mândreşti, dar asta a fost”.

533 afisari

4 COMENTARII

  1. daca era psd-ist era linsat, dar fiind de-al progresistilr, este o greseala din tinerete, Oare cine nu gresit in tinerete, hahaha

  2. Catule,dupa cum te apostrfa un ” prieten ” ca dupa ce ca esti urat,mai esti si prost,acum se dovedeste ca esti si betivan,secatura.Nota 4 la treapta,bagat pe usa din dos la Liceu. Tocmai bun sa fie racolat de Secu. Cu pramatiile in frunte,vom avea victorii multe. Sa traiti bine.

  3. Parnaistii si betivi conduc partidul național liberal, ei sunt etalonaul acestui partid zero

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger