AcasăPoliticaAlegeri locale 2020. Ludovic Orban a stat la coadă - VIDEO

Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a stat la coadă – VIDEO

Premierul Ludovic orban, matinal la urne

Premierul Ludovic Orban, liderul Partidului Național Liberal, a ajuns deja la urne, duminică dimineață, pentru a-și exprima opțiunile electorale la alegerile locale din acest an.

După ce a stat la coadă, până să intre în secția de votare amplasată la Școala numărul 1 din Dobroești, județul Ilfov, Ludovic Orban a votat. A adus apoi în discuție regulile ce trebuie respectate la urne, pentru evitarea răspândirii infectării cu noul coronavirus. ”Am fost pregătit să stau și mai mult, vă spun sincer, după ce am văzut la televizor imagini cu cozi, eram pregătit să stau și mai mult. Sigur, oamenii ar trebui să urmărească cum e procesul și se poate vota pe parcursul întregii zile. I-am rugat și am și luat legătura mă duc acum la sediul Ministerului de Interne, am luat legătura și cu președintele AEP (Autorității Electorale Permanente -n.n) să aibă grijă să fluidizeze pe cât posibil votul, astfel încât durata de așteptare să fie cât mai mică”, a fost auzit spunând Ludovic Orban la plecarea de la urne, după ce declarase că a votat ”pentru oamenii care îmi garantează că pot să îmbunătăţească viaţa oamenilor în comunităţile locale, pentru candidații care au proiecte de dezvoltare serioase ale comunității serioase”.

Totodată, șeful Guvernului a explicat și că se așteaptă la o prezență crescută la urne. ”Vă mărturisesc că mă aștept la o prezență la vot mare, chiar în condiții de pandemie. (…) N general la alegerile locale este prezența cea mai mare. (…) Totul este ca alegerile să se desfășoare corect și să se respecte regulile de protecție a sănătății (…)Suntem pregătiți să sancționăm drastic orice fel de proces de corupție electorală”, a mai declarat premierul.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 7 și se vor închide la ora 21.

 

 

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger