AcasăPoliticaLudovic Orban, luat peste picior pe Facebook, după ce a anunţat că...

Ludovic Orban, luat peste picior pe Facebook, după ce a anunţat că s-a ÎNSURAT!

orban facebookLudovic Orban, luat peste picior pe Facebook, după ce a anunţat că s-a ÎNSURAT!

Ludovic Orban şi-a făcut un update la pagina de Facebook, iar comentariile răutăcioase au apărut imediat. Fostul lider PNL a devenit mult mai atent la pagina de Facebook şi, pe lângă faptul că şi-a actualizat informaţiile publice, a demarat şi o adevărată campanie de „community management”, ceea ce înseamnă că interacţionează cu cei care îi lasă comentarii.

Ex-premierul a operat modificări şi în zona „Sării civile” de pe reţeaua de socializare, iar următorii au găsit motiv de amuzament.

Orban a anunţat că s-a însurat

În realitate, Orban s-a căsătorit în anul 1998, însă anunţul stării civile i-a „activat” pe urmăritorii săi, astfel că politicianul a primit sute de felicitări, dar şi câteva comentarii ironice.

„Felicitări!”, „La mulţi ani, să fiţi feriicţi!” sau „Casă de piatră” au fost câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii lui Ludovic Orban. Cum o astfel de ocazie nu putea fi ratată de românii atenţi la micile detalii, comentariile ironice nu au întârziat să apară.

Fostul premier a creat Forţa Dreptei

Ludovic Orban a explicat de ce a fondat Forța Dreptei: ”Am luat decizia de a începe o construcție politică în primul rând dintr-o obligație morală pe care o am față de oamenii care au crezut în noi și care ne-au acordat încrederea în 2020, în cadrul alegerilor locale și parlamentare.

Din păcate, conducerea PNL a luat o decizie contrară promisiunilor electorale și angajamentelor pe care le luase PNL, aducând PSD la guvernare. Practic, obligația morală pe care o am este de a susține toate proiectele pe care noi ne-am angajat că le vom realiza.

Doi: odată cu transformarea PNL într-o anexă a PSD, odată cu realizarea acestui proiect de guvernare, la ora actuală, nu mai există o forță politică autentică de centru-dreapta-dreapta, care să se bazeze pe valorile, principiile curentelor doctrinare de dreapta liberalist-conservatorist-creștin-democrate”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.264 afisari

6 COMENTARII

 1. S a ‘nsurat Sika cu sticla
  Sika p…la mica
  Nu mai da in cap la oameni
  Nas de patlagica

  Are nasul rosu intruna
  Betivul de Sika
  Si e rau ca matraguna
  Sika p.la mica

  Omuletii din partid
  L au scuipat afara
  Ca avea miros fetid
  De rachiu de tara

  Sica acum i a acuzat
  Ca si ei miros
  A praf alb pe care l trag
  Zilnic pe la dos

  Rade Sica de chelbosul
  Catelul bison
  Ca s a dus ca sa se planga
  La domnul Makron

  Fiindca Simion a dat
  De multe hotii
  Ale socrului umflat
  Pus pe magarii

  Si acum se teme tare
  Domnul cel pensat
  Ca averea lui cea mare
  Ajunge la stat

  Are avere gogonata
  Rares cel vocal
  Furata de tata socru
  Cand era pe val

  Raresica ti dau de stire
  Ca averea ta
  Va ramane o amintire
  Hot de mahala!

  Pana atunci tipa cat poti
  Boaita extremista
  Vei ramane in chiloti
  Insista ,insista!

 2. Lepadatura asta de orban nu a muncit in viata lui,nu stie sa faca nimic doar latra intruna ca si sluga de rares ,amandoi niste pupincuristi

 3. Și cu cine, mă rog? Cu Raluca, care a dispărut din peisaj după ce nu a mai fost numită ministresă undeva, numai să fie ceva, sau cu madam Trăilă care i-a asigurat existența când a fost șomeroi?