AcasăPoliticaLudovic Orban, în ședința de Guvern: Parlamentul a mai făcut o nefăcută...

Ludovic Orban, în ședința de Guvern: Parlamentul a mai făcut o nefăcută (VIDEO)

După ce ministrul Oros l-a informat, de față cu ceilalți miniștri prezenți la ședinta de joi a Guvernului, că se fac verificări în privința suprafețelor raportate ca fiind afectate de secetă – ca urmare a faptului că s-a constatat că în unele județe s-ar fi comunicat suprafețe afectate „sensibil egale” cu cele însămânțate în toamnă – premierul Orban a lansat săgeți în direcția Legislativului.

Totul, pe tema proiectului de lege vizând acordarea de despăgubiri pentru secetă. „Vedeți că Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege, trebuie să avem grijă. Aici trebuie să stăm tare în șa pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări, în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu există resurse. Parcă vor să ducă România în stare de a nu putea să facă față plăților. Un asemenea gest de iresponsabilitate… Încercați să fiți mai activ în comunicarea publică să prevenim toate năzdrăvăniile astea și să oprim populismele astea”, a cerut Ludovic Orban, adresându-se ministrului Agriculturii.

author avatar
Cristina Stefan
197 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nea Sica, hai noroc ! Da-I cu bere, da-I cu vin si mai si niste uischi un pic. Hic sunt Premierul sticlei de uischi !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger