AcasăPoliticaLudovic Orban, imaginea unui lider învins: s-a lepădat de Iohannis şi şi-a...

Ludovic Orban, imaginea unui lider învins: s-a lepădat de Iohannis şi şi-a dat DEMISIA!

ludovic orbanLudovic Orban, imaginea unui lider învins: s-a lepădat de Iohannis şi şi-a dat DEMISIA!

Ludovic Orban a ţinut şi el un discurs, imediat după aflarea rezultatelor de la Congresul PNL 2021, în urma căruia Florin Cîţu a fost ales noul preşedinte al liberalilor.

Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru șefia PNL, în cadrul Congresului desfășurat la Romexpo. Florin Cîțu l-a învins în această cursă pe Ludovic Orban, cel care a deținut funcția de președinte al PNL timp de 4 ani.

Florin Cîțu a obținut 2878 de voturi, Ludovic Orban 1898 și 72 de voturi au fost anulate.

Orban şi-a dat demisia de la Camera Deputaţilor

Demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni, la prima ora, pe masă președintelui ales, Florin Cîțu. De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practică un ideal al policitilor liberale, pentru a realiza un salt de care România are nevoie.

Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democrației, drepturilor și libertăților individuale, valorilor liberale și, de asemenea, voi continuă să acționez, așa cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei„, a spus Orban.

Ludovic Orban l-a atacat pe Klaus Iohannis

De asemenea, fostul preşedinte al PNL s-a dezis şi de şeful statului, care l-a susţinut pe Cîţu la aceste alegeri.

Din momentul de față, între Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat.

Le mulţumesc celor aproape 1900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condițiile în care s-a desfășurat acest Congres. Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL„, a mai zis Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
1.066 afisari

12 COMENTARII

  1. Își merită soarta hăndelul de securist împuțit! A FOST UNUL DINTRE ARTIZANII DISTRUGERII „P.N.L.”-ULUI.

  2. Păi deh, dnule Orban. Ai uitat, când strigai: cine e generalul? Sala răspundea: Iohannis! Cine tace și face? Sala răspundea: Iohannis!

  3. Bai oamenilor dar va dați seama ce umilință pe Orban ca el la adus pe Citu, el la făcut ministru și prim ministru și Orban sa luptat pt Citu sa ia derogare pt ca nu avea 5 ani vechime în partid sa candideze la funcții importante în stat siiiii acu Citu la îngropat!!! 😂😂😂😂😂

  4. Intr-o vreme urla cat il tineau bojocii „luati parul la …si…etc”… A uitat invataturile… cine ridica „sabia”… de sabie… Urletele lui au ridicat „catu-sabie” si uite… Tragic, dar fara regrete voi recita dintr-un nemuritor al condeiului… „maurul si-a facut datorie, maurul poate sa plece”. Du-te unde si-a „dus mutu …”. Pacat ca iei cu tine prea putini.

  5. Nea Shicaaaa,matale nu stiai ca politica-i curva?Cat esti de folos,te folosesc unii la maxim ca sa-si faca interesul,dupa aia te arunca la gunoi ca pe o shoseta imputita.Jmekeria este sa te retragi la timp,in plina glorie.Matale ai fost prost si nu ai vazut sforariile facute de Roboklaus inca de acum 2 ani.Vorba blenderului: „Ghinion…”.

  6. Dacă as fi in locul lui Orban, as lua cu mine toți liberalii cu vechime care sunt pro-Orban si as face un nou partid tot de dreapta, poate si cu membrii ALDE. Iar Cîțu să rămână cu majoritate fostă PDL. Vor pieri pe limba lor.
    Pentru că ceea ce este acum în PNL nu se mai numește partid național liberal. Este un amestec de partide cu diferite convingeri care nu vor putea fi coordonate într-un mod real. Plus toată mizeria de la guvernare, nu merită efortul. Liberalii adevărați sa-si unească forțele intr-un nou partid. Este singura soluție de a termina cu foştii PDL definitiv, cei care acum îsi continuă practica austerității prin Cîțu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger