AcasăPoliticaLudovic Orban îl mitraliază pe Klaus Iohannis. Ce acuze îi aduce președintelui...

Ludovic Orban îl mitraliază pe Klaus Iohannis. Ce acuze îi aduce președintelui fostul său aliat liberal

Ludovic OrbanLudovic Orban îl mitraliază pe Klaus Iohannis: „Dreapta este pulverizată, a adus PSD la putere”

Ludovic Orban nu-l scapă pe Klaus Iohannis, după ce a fost alungat din PNL! Fostul liberal îl acuză pe președinte de distrugerea Dreptei românești pe scena politică, prin toate mutările făcute în ultimii doi ani.

„Dreapta este pulverizată”, este de părere Orban, care a prezentat cifrele dezastruoase din sondaje, obținute de PNL, după ce a intrat în coaliție cu PSD.

„Urmare a acțiunilor președintelui Iohannis, practic a fost distrusa Dreapta în România. Scena politică, în urma alegerilor, era destul de clară. La putere exista o coaliție de centru-dreapta, cu PNL principal partid de guvernământ, în Opoziție PSD și AUR, care aveau sub 50%. Astăzi, Dreapta a fost pulverizată. PNL este la 13-14% si nu stiu daca la alegeri va materializa procentul de 13-14%.”, a declarat fostul președinte PNL, la Realitatea Plus.

Acuzații grave la adresa președintelui

Șeful statului a adus PSD la putere și a abandonat orice reformă, a mai spus liderul Forța Dreptei.

Practic, Iohannis a distrus nu numai PNL, nu numai Dreapta românească, a distrus inclusiv perspectivele unei guvernări coerente de centru-dreapta. Care să se bazeze pe investiții, pe încurajarea inițiativei individuale, pe ce inseamna miscarea miscarea inainte – cercetare inovare, creație, implementare, aducerea de know-how, in materie de reformă a statului, de depolitizare a administratiei, de ocupare prin concurs, digitalizarea administraiei publice. Am facut-o in pandemie, am obligat institutiile publice sa comunice online cu cetățenii. Numai că după ce am plecat de la Guvern ușor-ușor s-a revenit la hartii. Era o serie de reforme pe care ne-am angajat sa le facem.

Și președintele s-a angajat să le facem, la alegerile din 2019, pe care le-a abandonat complet. A adus PSD la putere. PSD, în postură de principal partid de guvernământ, care în ultimul an și jumătate va deține poziția de premier si oricum deja dă tonul guvernării”, a declarat Ludovic Orban.

author avatar
Andreea Vlad
506 afisari

6 COMENTARII

  1. Coalitia sa destramat datorita tie si lui Catu,doi parveniti micinosi mincinosi,bine ca scapa romania de voi,duceati tara de rapa,voiati sa va fie numai voua bine,asta e motivul de plangeti atata dupa ciolanul pierdut…La gara cu voi,mincinosilor.

  2. Măi Lukovide, nu îți este puțintică rușinică? După ce l-ai lins atâta, l-ai făcut general, l-ai făcut omul providențial etc. acum vii și scuipi? Huoooo. dup-te mă, ia mandolina și intră în Cișmigiu, fă o cântare să-ți pună lumea un gologan în căciulă. Te comporți exact ca pițipoancele alea, care după ce s-au căsătorit cu fast, pline de așa zisă fericire, după o lună se despart și aruncă tot felul de vorbe urâte la adresa celor cu care o vreme au tăvălit așternuturile din pat. Apoi, dezastrul de acum ți se datorează în mare măsură ție.

    • Ai spus exact cam ce as fi vrut sa spun si eu. Ceea ce este de neinteles pentru mine, este ca mai exista ocupanti de microfon care ii mai invita si le asculta aiurelile si nu indraznesc neam sa le puna o intrebare incomoda…As incepe cu ”perla” lui Nenea Iancu ”bine ma musiu”, de ce si pana cand, dar pentru unii e greu, foarte greu…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger