AcasăPoliticaOrban îi atacă pe Cîţu & prietenii! A găsit vinovaţii pentru prăbuşirea...

Orban îi atacă pe Cîţu & prietenii! A găsit vinovaţii pentru prăbuşirea PNL-ului în sondaje

citu orbanLudovic Orban îi atacă pe Cîţu & prietenii! A găsit vinovaţii pentru prăbuşirea PNL-ului în sondaje

Președintele PNL, Ludovic Orban, pune punctul pe „i”. A căutat vinovaţii pentru prăbuşirea PNL-ului în sondaje şi se pare că i-a găsit: Florin Cîţu & prietenii!

PNL, la jumătate din scorul PSD

O analiză a publicaţiei europene politico.eu arată că PSD a ajuns în prezent la 34% din opțiunile electoratului (față de 28,9% la alegerile din 2020), în vreme ce PNL a scăzut la 18% (față de 25,2% în 2020).

Cea mai mare surpriză o reprezintă creșterea AUR la 14% (9,1% la alegeri), față de cele 12% pe care le-ar avea USR PLUS (15,4% la alegeri). UDMR se menține la nivelul pragului electoral de 5% (5,7% la alegeri). În aceste condiţii, PSD are aproape cât toate partidele din coaliţia de guvernare la un loc.

Orban dă vina pe trecutul lui Cîţu

PNL a intrat pe trend descendent, sub 20 la sută în sondaje, după depunerea candidaturii. Îndemn pe toşi aceia care atacă preşedintele partidului doar pentru că este candidat, de dimineaţă până seara, să se potolească”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL consideră că informaţiile despre trecutul premierului afectează partidul. “A pierdut din încredere şi asta a afectat şi PNL. Orice om vede cu ochiul liber, e suficient să comunici cu societatea ca să vezi reacţiile. Nu-l judec.

O fi avut vreo situaţie care i-a generat vreun dezechilibru sau o stare sufletească…

Nu cunosc aceste amanunte, aceste explicatii trebuie sa le dea premierul Cîţu, nu eu. Din păcate, competiţia internă a generat semne de intrebare serioase pe care trebuie sa le clarificam dupa congres”, spune preşedintele PNL.

 

author avatar
Andrei Ștefan
331 afisari

6 COMENTARII

  1. mizeria conductele sobolanii si tantarii din Buchuresti. Daca ai pierdut 5. 000.000 de pensionari si 3.000.000 de buchuresteni, ai pierdut Romania.

  2. Penele pierde minciunile din campanie cand promitea pensii de 43%.Nu s-a dat nimic si imediat vine 2024…

  3. Domnule Orban, nu vă mai milogiți la Cîțu & prietenii. Păstrați-vă demnitatea! Veți avea nevoie de ea atunci când PNL se va prăbuși sub 15%. Da, ați înțeles bine! Va fi trist si şocant pentru majoritatea celor din PNL. Dar se va întâmpla. Nu stau acum să văd explic de ce, dar declinul partidului era foarte ușor de aniticipat. Va fi o prăbușire ireversibilă! Este atât de simplu să înțelegi ce se întâmplă cu adevărat în PNL. Nu vă trebuia Cîțu si este extrem uimitor modul în care membri PNL cu vechime si cu pregătire profesională serioasă girează pentru el si este iar extrem de straniu cum puneți la Ministerul Finanțelor pe Vâlceanu cu un traseu politic ciudat, experiență în finanțe spre zero si afaceri de familie cel puțin dubioase după cum indică presa. Pornind de la cei doi Cîțu si Vâlceanu si continuând cu multe alte nepotriviri de partide, alianțe, coaliții cum ar fi incompatibilitatea totală cu USR-PLUS, personaje total opuse față de PNL si vandute altor interese obscure din multe puncte de vedere, acesta fiind un al treilea motiv pentru care PNL este atras în jos, procentual vorbind. Si cauzele declinului nu se opresc doar aici.
    Este simplu de anticipat ce va urma. Veți fi un partid după chipul si asemănarea celui pe care îl veți vota. La final veți regreta în zadar.
    Si de ce să nu recunoaștem, nu vă interesează nici de români si nici de țară, ci doar de buzunarele voastre.
    Acesta este singurul motiv al luptei voastre pentru putere. Ciolanul.

  4. Daca PSD il va lua pe Dragnea inapoi va avea peste 50%in sondaje.Va putea face singur guvernul si vom scapa de bestiilea astea de la guvernare care ne-au saracit complect

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger