AcasăPoliticaLudovic Orban iese din izolare, după al doilea test COVID negativ. Azi...

Ludovic Orban iese din izolare, după al doilea test COVID negativ. Azi e ședință de Guvern

Ludovic Orban iese din izolare, după al doilea test COVID negativ. Azi e ședinta de Guvern

Cum și al doilea test pentru COVID-19 pe care l-a făcut șeful Executivului a iești negativ, Ludovic Orban are undă verde pentru a-și relua activitatea. Premierul s-a testat ca urmare a participării sale la o emisiune TV, al cărei moderator a fost ulterior confirmat cu noul coronavirus.

Rezultatul celui mai recent test la acre a fost supus prim-ministrul, făcut joi dimineață, a fost anunțat în urmă cu scurtă vreme dinspre Palatul Victoria. ”Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineaţă al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activităţile curente”, au comunicat reprezentanții Executivului.

De altfel, peste mai puțin de trei ore, la ora 17 mai exact, este programată să înceapă o ședință de Guvern.

Premierul a decis să rămână în izolare până la primirea rezultatului celui de-al doilea test COVID, deși primul – făcut luni – avusese tot un rezultat negativ. DETALII AICI.

E de precizat faptul că și primarul ales al Capitalei și-a focut la acea dată un test COVID; după ce fusese la rândul său prezent în emisiunea TV în cauză, la o zi după Ludovic Orban. Și Nicușor Dan a anunțat că a primit un rezultat negativ. DETALII AICI.

Vă amintim că Ludovic Orban s-a testat pentru COVID și în luna martie, după ce a participat la o reuniune a liberalilor, la care fusese prezent un senator care a fost confirmat cu noul coronavirus.

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari

2 COMENTARII

  1. Din carciuma no sal scoti niciodata pe Sica, acolo este el bine, printer sticle cu bautura

  2. Mori firi-al dracului de betiv ordinar !…un glonte in teasta aia proasta o sa primesti pina la urma!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger