AcasăPoliticaLudovic Orban iar a călcat pe bec. O altă fotografie a devenit...

Ludovic Orban iar a călcat pe bec. O altă fotografie a devenit virală pe Internet

Nu este pentru prima dată când premierul Ludovic Orban intră în atenția mass media prin gesturi care l-au pus în ipostaze jenante.

Duminică, premierul a fost fotografiat, în timp ce fuma o ţigară, purtând masca de protecție sub bărbie.

Imaginea a fost publicată pe Facebook de jurnalista Floriana Jucan și a devenit în scurt timp virală.

„Poartă mască de protecție corect!

Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”, a scris jurnalista Floriana Jucan în mesajul publicat pe Facebook.

Internauții au reacționat imediat postând numeroase comentarii în care critic atitudinea premierului.

„Reflectez la o soluție să mă las de fumat”

Reamintim că, Ludovic Orban, chiar de ziua sa a mai fost surprins în timp ce fuma și consuma alcool alături de mai mulți colegi din Guvern și din PNL, într-un birou din Guvern.

„Reflectez la o soluție să mă las de fumat, am fumat destul 40 de ani, cred că cel mai mult s-ar bucura familia mea”, a mărturisit șeful executivului. El a povestit că a mai avut tentative să se lase de fumat și chiar a reușit timp de un an, însă la eclipsa din Soare din 1999 a avut ideea să fumeze o țigară și așa s-a reapucat.

De asemenea, un alt moment controversat a fost în momentul redeschiderii teraselor, când Orban a ieşit alături de colegi şi de consilieri la terasele din Centrul Vechi, unde a fost fotografia în timp ce bea bere.

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.202 afisari

4 COMENTARII

  1. Jigodia,a furat impreuna cu sleahta lui pana nu au mai putut.Uiutati-va ce burti au,exact ca tiganii pe care ii apara!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger