AcasăPoliticaLudovic Orban i-a găsit o nouă funcție lui Andi Manciu. Unde vrea...

Ludovic Orban i-a găsit o nouă funcție lui Andi Manciu. Unde vrea să-l pună șef

Andi ManciuLudovic Orban i-a găsit o nouă funcție lui Andi Manciu. Unde vrea să-l pună șef / foto: Agerpres

Andi Manciu a fost un personaj cheie în perioada pandemiei. Acesta și-a anunțat plecarea din fruntea Grupului de Comunicare Strategică începând cu prima zi din luna mai. Manciu a fost considerat drept unul dintre apropiații liderului PNL, Ludovic Orban, fiind adus în Executiv pe vremea când președintele Camerei Deputaților era premier.

Orban a precizat că „deocamdată”, Andi Manciu revine la partid. „Se va ocupa cu voi, cu jurnaliștii. O să fie șeful departamentului în relația cu presa la partid”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Potrivit unor surse din rândul liberalilor, citate de stiripesurse.ro, Andi Manciu ar fi în cărţi pentru preluarea conducerii agenţiei naţionale de presă Agerpres. Numirea în această funcţie nu ţine de guvern, ci de votul plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

A demisionat din Grupul de Comunicare Strategică

Astfel, în baza unei înţelegeri politice, Orban şi-ar putea instala omul în fruntea Agerpres. În prezent, agenţia Agerpres este condusă de Claudia Victoria Nicolae, care a fost numită în funcţie în noiembrie 2018. Nicolae a fost director general adjunct al Agerpres, departamentul Video, şi consilier al ministrului de Interne Carmen Dan.

Șeful Grupului de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat luni că a cerut eliberarea sa din funcție odată cu prima zi a lunii mai. Andi Manciu spune că a traversat ”o perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări”, iar ”acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”.

author avatar
Andreea Vlad
539 afisari

3 COMENTARII

  1. Manciu il are la mana cu ceva pe Orban. Altfel care e logica acordarii de posturi babane unui neterminat, Orban incalcand chiar si legea?

    • manciu? concurs? manciu n-ar lua nici un concurs in viața lui,cum nici majoritatea lăbăralilor nu-s capabili de așa ceva. Cîțu a luat treapta a II-a? NU! Și iata-l e premierul României! De aia s-au și desființat toate examenele din licee și intrare universitati/facultăți după 1989, ca sa le absolve toți proștii! Examenele erau sita care cernea proștii! Totuși la un concurs l-aș vede, și anume ăla la decalotat puța la urs..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger