AcasăPoliticaLudovic Orban, detalii din culisele înlăturării sale de la șefia PNL: Iohannis...

Ludovic Orban, detalii din culisele înlăturării sale de la șefia PNL: Iohannis vrea să fie premier!

ludovic orbanCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

Despre fostul premier și, totodată ex-președinte al Partidului Național Liberal, se poate spune că nu-l iartă pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis. Reiese din cele mai recente declarații pe care le-a făcut Ludovic Orban.

La momentul de față lider al partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban îl acuză pe Klaus Iohannis că a planificat înlăturarea sa de la conducerea PNL-ului.

Și asta pentru că, susține fostul lider al liberalilor, știa că nu va fi de acord cu numirea lui Nicolae Ciucă în postura de premier. Și nici cu alianța PNL-ului cu PSD-ul. Cele doua partide se regăsesc în structura actualei coaliții de guvernare, alături de UDMR.

Orban spune că Iohannis vrea să se întoarcă preşedintele la PNL şi să fie premier

„Iohannis a planificat înlăturarea mea de la conducerea PNL deşi sunt preşedintele PNL din istorie, pe date, pe cifre, care a avut cele mai bune rezultate pentru partid. A planificat înlăturarea pentru că ştia sigur că nu voi fi niciodată de acord nici să fie Ciucă premier, nici să facă alianţă cu PSD. Şi de ce a făcut chestiunea asta? Pentru că nu vrea să se pensioneze. El speră să se menţină această alianţă şi după 2024 în care PSD să ia preşedinţia României, iar PNL să primească poziţia de premier în alianţă. Domnul Iohannis care doreşte să se întoarcă preşedintele la PNL şi vrea să fie premier”, susținut Orban, joi, la Prima News, citat de news.ro.

Orban: Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare

Nu e prima oară când fostul șef al PNL-ului iese la atac, după ce a plecat din acest partid. Și când își exprimă public nemulțumirile la adresa lui Iohannis. În vară, vorbindu-le colegilor din partidul Forța Dreptei, Orban îl criticase din nou pe actualul șef al statului, pe care îl acuza că „a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare”.

Nu am câştigat alegerile parlamentare, dar eram pregătit să guvernăm România, aveam echipă, aveam partener cu care puteam să construim o coaliţie solidă şi cu care să facem cu adevărat reformele necesare pentru România. Din păcate, cel care trebuia să sprijine acest proiect a trădat. Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi Iohannis este cel care a dat din nou România pe mâna PSD, ăsta este adevărul”, a susținut Ludovic Orban, în iunie, cu ocazia lansării organizației județene Forța Dreptei Ilfov.

author avatar
Andrei Coman
554 afisari

10 COMENTARII

  1. Oricat ai vrea sa crezi ce spune individul nu merita…..el a fost un slugoi al tuturor….forta dreptei e pentru liberali dar tu esti un turnator securist caPetrov….freac-o cu dreapta si vezi rezultatul….dupa aia freac-o cu limba…#haisiktirporcspagar

    • Ministrul transportarii geamantanelor de spaga…..acest limbric turnator
      Ce cauti in politica jigodie????????legea turnatorilor e valabila si ptr tine
      Degeaba te spargi in lacrimi de circar

  2. Bai Silver prost,ce nu-ti convine ma ? Omul spune adevarul,iar tu ca un pupincurist al esuatului,sarisi de cur in sus,ca sa te faci de ras. Ii iei partea Cocotatului penal dovedit in justitie,vrba romanului,ba pe-a ma-tii. Zace ura-n tine.

    • Chelbosule, adevărul îl știm și noi, nu trebuie să ni-l spună o corcitură, da? Un hăndel de securist. Plăvanul a ajuns mare șef cu sprijinul direct al boanghinei bețive. Așa că să nu vină unu ca horganu să ne învețe pe noi ce și cum.
      Locul lui e la bulău.

  3. Wiednesday ,absurdul absudului scos din cripte
    Parca suntem intr-un film cu leprosi galbeni
    Unde o putoare betiva spagara,proasta ca noaptea
    Plange cu lacrimi de fiu de criminali de la 1907

    Ceilalti din acest film sunt copii fidele
    Uniti in blestematii precum domnul alogen si gasca
    Toti umar langa umar se intrec in sicane si rele
    Toti s-au unit la furat la distrus precum ciuma ,napasta

    Ciuma criminala cu creeri de catze
    Vandute la straini pe 2 bani gauriti
    Plecati naibii in jungla si lasati tara in pace
    Luati-va boarfele si plecati dracului de pe aici

    Luati-l de aici pe doua bete
    Pe maimutoiul zbarcit
    Si aruncati-l la wc ,broscoi cu paiete
    Catzul acesta fara minte ,urat!

    Pe sas duceti-l la casele sale
    Si priponiti-l acolo sa stea in gunoi
    Sau la palatul ridicat cu banet de la aeroport
    Cu bani romanesti furati de la noi

  4. Ce faci sarpe,ai scos capul din nou
    Fierbi de ura kaiafa nebuna cu mintea precara
    Vrei sa conduci tara cu Vergil ,un alt bou
    O alta dihanie si cu maimutza catzu cu gandire sumara!

    Pe voi trei si pe sas
    va vom arunca la gunoi cu tot cu faras
    Iar gunoiul il vom duce la ghena
    Si ii vom da foc fara nicio problema

  5. aceasta puslama liberala, un parazit care s-a strecurat prin viata fara sa munceasca, traind bine din munca altora, lipsit de scrupule, un nerusinat, tot da tarcoale la ciolan. Cand il vad ma apuca scarba si voma. Oare cand va scapa aceasta tara de asemena lichele?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger