AcasăPoliticaLudovic Orban, decis să candideze la prezidențiale: „Iohannis a trădat încă din...”...

Ludovic Orban, decis să candideze la prezidențiale: „Iohannis a trădat încă din…” – VIDEO

Ludovic Orban, decis să candideze la prezidențiale: „Iohannis a trădat încă din...” - VIDEO

Fostul premier și ex-președinte al Camerei Deputaților a anunțat că a decis să intre în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Ludovic Orban, actualul lider al partidului Forța Dreptei, susține că s-a hotărât să candideze la președinție pe motiv că îi e „foarte greu” să mai sprijine pe cineva pentru această postură, respectiv pentru cea mai înaltă funcție în stat. Orban a lansat săgeți în direcția actualului șef al statului, Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că „a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare”.

„Nu am câştigat alegerile parlamentare, dar eram pregătit să guvernăm România, aveam echipă, aveam partener cu care puteam să construim o coaliţie solidă şi cu care să facem cu adevărat reformele necesare pentru România. Din păcate, cel care trebuia să sprijine acest proiect a trădat. Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi Iohannis este cel care a dat din nou România pe mâna PSD, ăsta este adevărul”, a susținut Ludovic Orban, marți seară, cu ocazia lansării organizației județene Forța Dreptei Ilfov.

Motivul pentru care s-a decis să candideze la prima funcție în stat

Anunțul privind decizia sa de a candida la președinție a fost urmat de aplauze venite din rândul celor prezenți la evenimentul formațiunii politice.

„E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este de fapt victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut. Nu mi-aş fi imaginat niciodată şi asta e o învăţătură de minte. Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu”, a mai susținut Orban.

Ludovic Orban: „A fost o minune că am ajuns preşedintele PNL”

„Cunosc sistemul instituţional din România”, a mai spus acesta. Fostul șef al Guvernului a continuat prin a spune că știe „ce trebuie făcut în România”. Și că a ajuns în fruntea PNL împotriva voinței actualului șef al statului.

„De 30 de ani mă pregătesc ca în sesiune şi învăţ. Am ajuns preşedintele Partidului Naţional Liberal împotriva voinţei lui Iohannis şi împotriva voinţei celor care ascultă de Iohannis, atât în PNL, cât şi în afara PNL, în diferite instituţii. A fost o minune că am ajuns preşedintele PNL, un om liber, un om care niciodată nu a făcut pact cu diavolul, un om care niciodată nu a făcut niciun compromis, care nu a lăsat să intre în dulap niciun schelet, ca ulterior cineva să poată să-i arate pisica, un om care toată viaţa lui nu a construit decât pe baza unui singur principiu valabil în democraţie. Poţi să ajungi într-o funcţie în care deţii putere doar dacă câştigi încrederea oamenilor. Singura sursă de legitimitate autentică pentru orice om care girează o funcţie de demnitate publică este încrederea, votul şi mandatul acordat de oameni”, a mai spus Ludovic Orban.

 

258 afisari

10 COMENTARII

  1. O alta lichea si vesnica mizerie, fiu de vipere securiste, acum scula liberala. Bai mandolina da pe la munca campului, ceva praseala pe la porumb nu ti-ar face bine? Toata viata ti-ai consumat-o cu chiulangeala si lichelismul. Odihneste-te ca ai obosit! Crezi ca te-am uitat? Nu esti tu ala care, cu catii tai si alte paparude useristo liberale, la ultimul ciolan, ne-ati umplut tara de bani cu FMI-ul si ne-ati dus la vremea lui ceasca cu energia, gazul si carburantii? La valoarea ta nici de cioban la oi nu te-ar pune lumea. Auzi la el candideaza la presedinte, prin alta parte nu-i place. Aceasta facatura, care in viata lui numai a parazitat, vrea presedinte.Ce tupeu!

  2. Dl. Popescu aveți dreptate,

    dar,

    Apropo de Cioban la oi…
    Este o Ocupație Nobilă !

    Secătura asta de L. Orban este sluga celor care trag sforile in spate….niște păduchi toți, care trebuie striviți până la unul….

  3. Ce frumos cântă Ioana Radu si Mia Braia :
    „CIOBĂNAȘ CU TREI SUTE DE OI”.

    Audiție cu bucurie!

  4. Il intreb pe nesimtit, noua , p.u.l.i.mea cum ne ziceti voi, nu ne este greu sa va ”sprijinim” cu voturi de 30 de ani ??? Ar insemna ca si noi cei cca. n spe milioane de votanti sa ne autopropunem presedinti, ca sigur am fi mai buni ca voi. Si apropo, cand l-ai vazut ca a tradat, de ce ai tacut ???? De ce nu ne-ai spus de atunci si ai asteptat pana te-a ejectat ca sa incepi sa vorbesti ??? Cine te mai crede, impostorule ???

  5. BA,BOZGORE CU TATA SI FRATE SECURISTI.
    DUTE DRACULUI,CU LIBERTINII TAI.=TOTI PROSTI,HOTI,MILOGI,DE PUSCARIE,CHIAR SI,TU
    HAI SICTIR,FOST PIONIER SI UTECIST.
    TU,BETIVULE CURVAR,PRESEDINTE :.HAI,SICTIR GLOABA BETIVA NIMFOMANA
    PLEACA DRACULUI IN AZMERICA,SIRILANKA,ANGLIA//AU NEVOIE DE TRADATORI.
    BA,BULACHE,PLEACA ACASA SI FA MANCARE SI TRAGE APA LA CLOSET.
    BA SCARBA,DUTE BA, IDIOTULE .NICI PRESDINTE DE SCARA DE BLOC,NU ESTI BUN

  6. domle,cum scapam, de astia,bolnavii psihici si mitomani-
    toti,utecisti si comunisti,din parinti securisti.plus,ca fura si mint,ca porcii.
    betivanul bolborosit la gura,cu trabuc de stevie masculina fara organe,
    se baga in masa de pulitica scarboasa si jegoasa.macar sa fi fost roman verde.
    dupa spoitingiri -neamt comunist,-apare acum un bozgor retardat,mananca banii
    tarii,ca sa faca ce. poate.pipi la gard,cand cade de beat,sau poate caca in closetul
    vilei sale din brasov.are 23 de camere si 2 piscine-ion,vecinul lui,din deal.
    chiorule fara lentile cu sifoane,pleaca,dute la truman,ceankaisi,bidon,macrou de peste,
    emigraza la peris,la paris,la niuiorc-pork,la sisilanka..
    TE SOMAM,.PLEACA,DUTE,NUMAI VENIIII.BA,USCATURA,SCARBA,JEG,PLACA DE TABLA..

  7. ALTA GAURA,ALT INDIVID DEGEABA.ASTA-I CA RAIA.
    SE AGATA DE ORICE RAHAT CU PERJE.ASTA-I DUS LA SALONUL 666.
    SE VISEAZA NIMIC, CU SPUME DE BERE DEZUMFLATA.
    BA,PIS-PIRICA TRAZESTE-TE.NUMAI MANCA BANII SARACILOR.
    VREI BANI PENTRU CAMPANIE.ITI DAM CIUCIU DE 66 ORI.
    RAPANDULA,STI BANCUL CU PRASTIA.?
    NU.? PCR-UL, ITI SPUNE.INTINDE…OOO LA BALACEANCA CAMERA 666-satana in negru

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger