AcasăPoliticaLudovic Orban, DEZVĂLUIRI despre ce pune la cale Klaus Iohannis! „Nu se...

Ludovic Orban, DEZVĂLUIRI despre ce pune la cale Klaus Iohannis! „Nu se va pensiona în 2024”

Ludovic OrbanLudovic Orban dă în vileag toate planurile lui Klaus Iohannis: „Dacă ne uităm în istorie, nu m-a iubit niciodată”

Ludovic Orban rupe tăcerea despre președintele Klaus Iohannis! Fostul liberal a lansat mai multe acuzații dure la adresa acestuia și spune că nu s-a simțit niciodată iubit de actualul lider de la Cotroceni.

„Iohannis nu vrea să se pensioneze după 2024. Vrea să fie premier într-o alianță cu PSD” – Ludovic Orban.

„Nu știu dacă este o înțelegere parafată, dar cel mai probabil acesta este planul lui Iohannis, altfel nu există niciun motiv să forțezi PNL-ul să fie într-o alianță contra naturii cu PSD”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a afirmat că nu a fost iubit de Klaus Iohannis pentru că „nu sunt pupincurist, nu sunt slugarnic”. „Și chiar dacă am avut un parteneriat cu Iohannis în care am încercat să fiu cât se poate de corect, dacă ne uităm în istorie, nu m-a iubit niciodată”, a adăugat el.

Orban a plecat din PNL să-și facă partid

Orban a rememorat cum în urmă cu 7 ani, după ce Iohannis a devenit președinte, „a impus-o pe Alina Gorghiu la președinția PNL”.  „Să ne aducem aminte, în 2014, după ce a ajuns președintele României, primul lucru a impus-o pe Alina Gorghiu președinte la PNL în dauna mea. Cu rezultate foarte notabile, un PSD care a ajuns la 46% și un PNL condus de Gorghiu care a ajuns în 2016 la 20%”, a mai precizat el ironic.

Ludovic Orban şi-a dat demisia din Partidul Naţional Liberal pe 23 noiembrie, alături de 15 liberali care s-au dezafiliat din grupurile parlamentare liberale. Pe 14 decembrie, acesta a anunțat înființarea noului său partid, o nouă construcţie politică de centru-dreapta, care se va numi „Forța Dreptei”.

author avatar
Andreea Vlad
2.556 afisari

9 COMENTARII

    • Asta stii tu,un „gh” autobagator in seama,parerist autosuficient!!Astea de unde le stii,ti le-a spus becali,prietenul de pahar al lui PETROV,marinarul esuat la betie in patul lui udrea??? 😉😁😂😅

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger