AcasăPoliticaLudovic Orban critică pledoaria pentru golf făcută de președinte: „Mi s-a părut...

Ludovic Orban critică pledoaria pentru golf făcută de președinte: „Mi s-a părut total deplasat”

Liderul PNL Ludovic Orban a atacat discursul lui Klaus Iohannis prin care a descris golful ca fiind un sport non-exclusivist. Acesta cataloghează drept „total deplasat” gestul șefului statului de a promova golful ca sport, el arătând că acesta este un sport accesibil unor categorii de persoane, şi nu tuturor, aşa cum a afirmat preşedintele.

„Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală, mi s-a părut total deplasat”, a afirmat Ludovic Orban duminică după amiază, într-o emisiune la B1 TV.

De asemenea, întrebat dacă în opinia sa golful este un sport accesibil, Orban a răspuns că pentru practicarea acestui spot este nevoie de un anumit nivel al veniturilor şi de timp. „Toată lumea a demonstrat contrariul. Accesibil celor care au un anumit nivel de venit, care este un venit peste medie şi celor care au timpul necesar pentru a putea să practice golf”, a adăugat Ludovic Orban.

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la un eveniment, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele.

author avatar
Andreea Vlad
349 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu, nu, nu, noi n-am interpretat corect afirmatiile prezidentului… Totul trebuie inteles pe dos, adica, vicevercea, cum ar spune un personaj din literatura romana. Ex. : Dansul a spus ca va face „Romania lucrului bine facut” si santem in Romania lucrului cel mai prost facut, apoi, va face „Romania educata” si ne aflam in Romania analfabetilor functionali… asa si acum, toata lumea poate sa joace golf, iar reversul, conform celor prezentate, e putin pe dos. Sau ar mai fi o varianta sa-i intelegem nu „expresia deplasata”, ci prostia emanata, probabil ca la etnia dansului, prin traditie, noii nascuti, parte barbateasca, primesc dealungul anilor , pana la majorat, cu diferite ocazii aniversare, toate „sculele” necesare practicarii sportului in cauza si deci prin extrapolare si noi apartinatori altor etnii ar trebui sa fim „dotati” la fel. L-am intrebat pe tata si mi-a zis ca se multumeste cu o injuratura, ca de batut santem prea batrani si el si eu. Ce-am vrut sa spun??? Ca OMUL e fie total rupt de reaalitate, fie nu scapa ocazia sa faca BASCALIE de poporul roman. Daca-i asa e grav…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...