AcasăPoliticaLudovic Orban „atât poate”! Întrebare deplasată către o persoană în scaun cu...

Ludovic Orban „atât poate”! Întrebare deplasată către o persoană în scaun cu rotile. VIDEO viral

Ludovic OrbanLudovic Orban „atât poate”! Întrebare deplasată către o persoană în scaun cu rotile. VIDEO viral / FOTO: captură video FACEBOOK/Dan Barbu

Premierul Ludovic Orban a întâlnit, miercuri, în judeţul Argeş, un bărbat aflat într-un scaun cu rotile şi l-a întrebat degajat: „Ce viteză prinde?”. Momentul a fost suprins în imagini.

„Ăsta e de handicap, prinde mai mult, dar o las aşa…”, i-a răspuns bărbatul aflat în scaunul cu rotile. Ludovic Orban a dat apoi mâna cu el şi i-a urat sănătate.

Iată dialogul dintre premier și bătrân

„Sănătate! Vă salut, bine v-am găsit, numai bine!”, a spus Ludovic Orban când l-a văzut pe bătrân în scaunul cu rotile.

Cu respect, numai bine”, a răspuns bătrânul.

Ludovic Orban: „Ce viteză prinde?”

Bătrân: „Nu, păi asta e de handicap… foarte ușor… prinde mai mult, da’ o las ușor, așa…”

Ludovic Orban: „Numai bine.”

Bătrân: „Cu respect, numai bine.”

Ludovic Orban: „Mă bucur că sunteți activ.”

Dialogul insolit a avut loc la Pitești, în timpul unei vizite electorale.

Gestul premierului, criticat pe reţelele sociale

Evident, gestul premierului a fost taxat pe rețelele de socializare. Cel care a filmat momentul l-a postat pe Facebook, adăugând și mesajul: „Cum să întrebi o persoană aflată în scaun cu rotile…CE VITEZĂ PRINDE? Numai Orban putea face asta….”.

Postarea a strâns zeci de mii de vizualizări şi sute de comentarii, cele mai multe negative la adresa premierului. „Cred că întreba pt cultura lui generală”, „Păi la cît creier are in cap ,nu mă mir că l-am întrebat așa ceva . Dacă este un om cult și învățat ,cum se pretinde , că de, are o funcție ,de ce nu l-a întrebat ce pensie are , dacă se descurcă ….Bine ,dar la cît de arogant e ,nu mă mir.”, „E dus cu capul ! Ar fi de ras , daca nu ar fi de plans!”, „Genial,tot așa ne si conduci ,dar vina e a noastră dar va veni vremea când vei plati pentru tot ceea ce faci…”, sunt doar câteva comentarii pline de critici la adresa premierului.

Chiar şi cei care au înţeles că a vrut să fie empatic, au concluzionat: „Atât poate”.

author avatar
Andreea Vlad
220 afisari

5 COMENTARII

  1. Prostia liberala e nemarginita numai ca intr-o tara de orbi,surzi,muti sau prosti nu o mai observa nimeni.Bacteriile numite romani ling talpile pantofilor si dosurile celor scuipati de neomarxism la carma acestei tari .Lor le trebuie doar mancare si televizor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger