AcasăPoliticaLudovic Orban, atac dinspre Alina Gorghiu și Florin Roman. Ce înseamnă „un...

Ludovic Orban, atac dinspre Alina Gorghiu și Florin Roman. Ce înseamnă „un suflu nou” pentru PNL

Alina GorghiuLudovic Orban, atac dinspre Alina Gorghiu și Florin Roman. Ce înseamnă „un suflu nou” pentru PNL

Alina Gorghiu a ținut o nouă pledoarie pentru Florin Cîțu, după ce Ludovic Orban a spus că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt personaje politice precum senatoarea și alți membri liberali.

Gorghiu este una dintre susținătoarele premierului Florin Cîțu în lupta pentru câștigarea președinției PNL. Aceasta i-au adus acuzații dure actualului lider, Ludovic Orban. Alina Gorghiu spune că suflu nou și modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele, să nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie rușine membrilor PNL, iar Florin Roman îl acuză pe Ludovic Orban că se plimbă singur prin ţară pentru că nu i-a plăcut meritocraţia, ci slugărnicia.

Argumentele expuse de senatoare privesc de fapt acţiunile liderului PNL la şefia partiului, care nu au adus cinste liberalilor.

„Suflu nou şi modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele. Suflu nou şi modern înseamnă să nu te anunţi candidat la preşedinţia pentru 2024, ştiind că mai sunt multe etape până la desemnarea finală şi că un astfel de anunţ pripit poate îngropa PNL. Suflu nou şi modern ar însemna că nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie ruşine membrilor PNL.

Suflu nou şi modern nu înseamnă să tranzacţionezi soarta unor ministere importante doar pentru a-ţi asigura ţie şefia Camerei Deputaţilor; Să ai suflu nou şi modern nu înseamnă să le spui celor pe care i-ai pus pe liste la parlamentare sau locale sau numiţi în guvern că îţi sunt datori să te susţină. Pentru că altfel sunt trădători. Suflul nou şi modern trebuie să fie loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine, de poimâine şi de peste mulţi ani, nu pentru cariera unei singure persoane. PS: Domnule Orban, dvs. cum definiţi suflul nou?”, a scris Alina Gorghiu, duminică, pe Facebook.

Florin Roman: „Nimeni nu scapă de atacurile lui Orban”

Deputatul Florin Roman a reacţionat, tot pe Facebook, după ce Ludovic Orban a afirmat că trebuie definit „suflul nou” din PNL despre care vorbeşte Florin Cîţu, atâta timp cât acesta este susţinut de nume vechi din partid. „Nimeni nu scapă de atacurile lui Orban”, a transmis Roman, precizând că aşa înţelege preşedintele PNL că se derulează ”festivalul democraţiei”.

„Dacă se uită cineva la cei patru ani în care am condus PNL, parcă chiar am adus un suflu nou. Dacă te uiţi la primarii aleşi, dacă te uiţi la oamenii noi care au intrat în partid, dacă te uiţi la grupurile parlamentare care au foarte mulţi tineri, eu chiar am adus un suflu noi. Să vorbeşti de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman şi aşa mai departe, ca să nu fac o listă chiar, să vorbeşti de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou.

Ştiţi, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mişc în sensul în care se mişcă societatea şi la fel au fost foarte mulţi dintre colaboratorii mei şi eu cred că aşa e normal, aşa e firesc, orice instituţie trebuie să se adapteze”, este declarația cu care Ludovic Orban i-a deranjat pe cei din tabăra lui Cîțu.

author avatar
Andreea Vlad
236 afisari

3 COMENTARII

  1. Ca si cand ai spune cu Iliescu aduci aer proaspat in psd, la fel este si cu orban si cu gasca lui, la pensie cu voi

  2. & ,,Suflu nou în PNL”, despre viața sexuală a babelor, ?
    Dacă vaccinarea provoacă și cicloanele, fenomen rar întâlnit în Marea Neagră, că s-a vorbit și despre ,,furtunile imunologice”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger