AcasăPoliticaLudovic Orban aproape că i-a umilit pe cei de la USR. Coaliţia...

Ludovic Orban aproape că i-a umilit pe cei de la USR. Coaliţia stă pe un butoi cu pulbere!

Barna Orban CiolosLudovic Orban aproape că i-a umilit pe cei de la USR. Coaliţia stă pe un butoi cu pulbere!

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, i-a privit din nou pe sus pe cei de la USR, despre care au spus că formează „un partid nou, fără experienţă”. Fostul premier a dezvăluit chiar că şedinţele din coaliţie vor fi înregistrate.

USR e un partid mai nou, un partid care nu are o definire doctrinară clară, ale cărui poziţii de multe ori se stabilesc în funcţie de conjunctură, de context, este un partid care nu are experienţa guvernării şi se vede lucrul ăsta, dar este partenerul nostru şi încercăm prin cooperare, dialog, o armonizare constantă a poziţiilor, să asigurăm o bună guvernare României.

Sigur că au fost momente de criză, probabil vor mai fi momente de criză. Guvernarea de coaliţie în general este o guvernare complicată, o guvernare în care e destul de dificil să păstrezi coeziunea”, a precizat Ludovic Orban.

Liderii liberali fac un joc dublu?

Orban a afirmat că liderii liberali care și-au declarat susținerea pentru Florin Cîțu la șefia partidului nu au plecat de fapt de lângă el. În cadrul unei vizite în județul Bacău, Orban și-a prezentat calitățile care îl recomandă pentru păstrarea funcției de președinte al partidului.

Întrebaţi-i pe ei! Ei n-au plecat de lângă mine, ei sunt lângă mine. Vor, nu vor, sunt lângă mine”, a afirmat preşedintele PNL.

Întrebat care sunt atuurile pe care le are în faţa premierului Florin Cîţu, care şi-a anunţat, de asemenea, candidatura pentru şefia PNL, Orban a precizat nu îşi poate aprecia trăsăturile prin comparaţie cu un candidat.

Sunt un om care practic şi-a petrecut aproape toată viaţa matură în PNL, pentru că am servit PNL şi interesul public în general de peste 30 de ani. Sunt un om extrem de serios, sunt un om pe care oricine se poate baza.

Sunt un om care dacă a făcut o înţelegere cu cineva, face tot posibilul să respecte înţelegerea respectivă. Politica este o chestiune de încredere, încrederea se câştigă greu şi se pierde foarte uşor, ori eu am câştigat treptat, treptat, încrederea foarte multor colegi, prin felul meu de a fi, prin ceea ce am făcut.

Eu dacă promit că fac ceva, marea majoritate a colegilor mei o să fie aproape siguri că voi face lucrul respectiv, pentru că nu-mi place să promit lucruri pe care nu le fac”, a mai spus Ludovic Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
854 afisari

5 COMENTARII

  1. orbane , vindei ma pe toti asa cum sunt nu cum se arata si te va ierta electoratul roman ,ca astia cu iohann te vor devora altfel!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger