AcasăPoliticaLudovic Orban a săpat la temelia lui Florin Cîțu, după ce premierul...

Ludovic Orban a săpat la temelia lui Florin Cîțu, după ce premierul n-a vizitat locul exploziei de la Năvodari

orban_cituLudovic Orban a săpat la temelia lui Florin Cîțu, după ce premierul n-a vizitat locul exploziei de la Năvodari

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că, atunci când a fost premier al României, „întotdeauna am căutat să fiu prezent” acolo unde era necesară prezența lui, cu referire la faptul că premierul Florin Cîțu nu s-a deplasat la Năvodari după explozia de la Rafinăria Petromidia.

Președintele PNL a fost întrebat dacă ar fi mers la Năvodari dacă era încă premier.

Aș prefera să nu răspund la această întrebare, dar mă cunoașteți și știți că, în general, unde era necesară prezența mea, întotdeauna am căutat să fiu prezent”, spune Ludovic Orban.

Ce a făcut Florin Cîţu azi?

Florin Cîţu a avut astăzi o întâlnire cu primarii liberali din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii cu finanţare prin PNRR, cu o zi înainte de Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL.

Alegerile pentru noul lider al PNL sunt programate pe 25 septembrie, iar candidați sunt Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Vă reamintim, o explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

Localnicii din Năvodari au primit mesaj RO-ALERT după explozie, fiind sfătuiți să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona exploziei, să rămână în locuințe și să închidă geamurile. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

Cîțu le-a cerut șefilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Dan Iamandi, și Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, să meargă la rafinăria Petromidia, de la Năvodari, și să coordoneze intervenția după explozia urmată de incendiu.

author avatar
Andrei Ștefan
316 afisari

6 COMENTARII

  1. Orban tine cu dintii de putere, si-ar bate scaunul in fund si ar pleca cu el acasa, il cred in stare

  2. Domnule Orban, luați-l pe țâşti-bâşti ăsta de Citu din vârful guvernului. Băiatul ăsta venit de nicăieri nu are ce căuta acolo si cu atât mai mult in fruntea PNL. Ați luat-o razna cu toții? Cum să-l votați pe Citu presedinte de PNL? Sunt atâția membri cu vechime în partid, foarte pregătiți politic si profesional, iar voi să-l votați pe Citu? Cine e Citu ăsta? Ce a făcut el atât de remarcabil pentru țară până să-l propulseze Orban? N-a făcut nimic! E un om ca mulți alții, iar acum nici bine nu i s-a uscat cerneala pe acte si deja se crede eroul țării. Voi cei din PNL, ați înnebunit la cap? V-a zăpăcit puterea? Luați-l dracului pe piticul Citu din fața țării si poporului că vă scufundați si voi cu el. Un potent politic si profesional bun, nu ați găsit în PNL? V-ați făcut de rahat cu piticul ăsta. Nu aveați în tot partidul ăla un om cu adevărat pregătit? O să pierdeți procente. Multe procente. Pe moaca lui Citu.

  3. Trebuie, trebuie sapat da atentie cat sapi ca nu mai poti iesi ca in filmu ala. Se cheama razbunarea raposatului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger