AcasăPoliticaLudovic Orban a pus din nou tunurile pe social-democrați: ”RAFO Oneşti şi...

Ludovic Orban a pus din nou tunurile pe social-democrați: ”RAFO Oneşti şi tot ce era industrie, distrusă de mafia PSD-istă” – VIDEO

Ludovic Orban a săgetat din nou PSD-ul (sursa foto: Facebook/Partidul Naţional Liberal)

Premierul a săgetat din nou PSD-ul, de această dată sâmbătă, din județul Bacău.

Mai exact din Onești, oraș pe care Ludovic Orban a declarat că ar putea deveni ”un pol de dezvoltare economică, în loc să fie un pol de sărăcie”. Până atunci, însă, șeful Guvernului și, totodată, al PNL-ului, a adus în discuție situația RAFO, dar și a industriei autohtone. Ocazie cu care a arătat cu degetul în direcția principalului partid de opoziție, PSD-ul. ”Să spunem limpede: RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă, să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta. Oneştiul este ţinut în acest stadiu de dezolare, de decădere continuă de PSD și de cei care au condus fără pic de responsabilitate (…) destinele acestui oraș”, a acuzat prim-ministrul.

Ludovic Orban a adus în discuție și situația locuitorilor tineri Oneștiului, care ar fi ales să plece din oraș în căutarea unui trai mai bun. ”Când te plimbi noaptea vezi că e lumina la două apartamente din zece. Pare din ce în ce mai tare un oraş părăsit, nu există viaţă economică, chiar şi pe străzi nu există viaţa care există în alte localităţi. Cred că au plecat din Oneşti mii şi mii de oameni tineri care ar fi putut aici, acasă la ei, să-şi găsească un rost să-și întemeieze o familie și să încerce să reușească în viață”, a fost auzit spunând Ludovic Orban, sâmbătă dimineaţă, la un eveniment electoral la care a fost prezent.

E de menționat și faptul că pe agenda de sâmbătă a premierului figurează, totodată, și o vizită pe șantierele Proiectului Onești-Gherăești-Lețcani, inclus în Programul de investiții dedicat dezvoltării Sistemului Național de Transport Gaze Naturale în zona de Nord-Est a României.

175 afisari

2 COMENTARII

  1. Imi amintesc ca Basescu si Stolojan facusera o obsesie pt RAFO Onesti, ii spuneau JAFO, ei au decis cui il dau si se vede ce a iesit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger