AcasăPoliticaLudovic Orban a primit rezultatul testului COVID

Ludovic Orban a primit rezultatul testului COVID

Ludovic Orban a primit rezultatul testului COVID (foto: gov.ro)

Premierul a scăpat, pentru moment cel puțin, de orice emoție, după ce a aflat rezultatul testului COVID făcut luni.

După ce a ales să facă un astfel de pas, urmare a faptului că a fost prezent, săptămâna trecută, într-o emisiune de televiziune, iar recent s-a aflat că moderatorul a fost confirmat cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban a aflat deja ce indică testul. ”Rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul prim-ministrului Ludovic Orban este negativ”, transmit reprezentanții Guvernului.

Al doilea test, pe 8 octombrie

Chiar și așa, Ludovic Orban nu își va relua activitatea în mod normal, cel puțin nu până joi, când va mai face un test COVID. ”Din motive de precauție, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde își va exercita atribuțiile funcției de prim-ministru și își va desfășura activitatea fără interacțiune fizică cu alte persoane.

În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanță de 10 zile de la prezența în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus”, mai informează oficialii de la Palatul Victoria.

Alți oficiali au anunțat că se duc să-și facă testul

Și Nicușor Dan a făcut un test pentru noul coronavirus, urmand ca și vicepremierul Turcan și ministrul Boloș să facă același lucru, din câte au anunțat oficialii guvernamentali orele trecute, în cadrul unui eveniment la care au participat alături de primarul ales al Capitalei, la sediul Ministerului Fondurilor Europene. DETALII AICI.

Nu e prima oară când premierul Orban se testează pentru noul coronavirus. S-a mai întâmplat și în luna martie, după o ședință a PNL-ului la care a fost prezent un senator liberal confirmat cu COVID-19. Citiți și: Ludovic Orban își poate relua Palatul Victoria. Test negativ la COVID-19

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger