AcasăPoliticaLudovic Orban a încercat, la Congresul PNL 2021, să-l dea jos pe...

Ludovic Orban a încercat, la Congresul PNL 2021, să-l dea jos pe Cîţu de la Guvern: l-a desfiinţat pe premier! (VIDEO)

orban-2Ludovic Orban a încercat, la Congresul PNL 2021, să-l dea jos pe Cîţu de la Guvern: l-a desfiinţat pe premier!

Ludovic Orban n-a ratat ocazia să-l atace cu foate forţele pe Florin Cîţu, la Congresul PNL 2021. Liderul liberalilor l-a învinovăţit pe premier pentru „spargerea” coaliţiei şi pentru criza politică pe care o traversează ţara.

Astfel, Orban a pledat pentru înlocuirea lui Cîţu din funcţia de şef al Guvernului.

Orban a exclus refacerea USL

Fratilor, ce facem cu guvernarea? Realitatea este in momentul de fata ca suntem intr-o ecuatie aproape imposibila. Atata timp cat niste parteneri s-au retras si au zis ca au o singura conditie (demisia premierului), stau si ma intreb cum vom indeplini aceasta conditie.

Si daca nu vom indeplini, cu cine facem majoritate parlamentara? Credeti ca exista vreun liberal cu capul pe umeri care sa fie de acord sa batem palma cu PSD, cu refacerea USL, pentru combinatii cu PSD?

Eu cred ca nu, si daca exista cineva sa o spuna deschis, pentru ca negocieri pe sub masa s-au facut. Daca isi imagineaza cineva ca se va putea guvern minoritar inseamna ca e naiv, nu cunoaste PSD. Avem doar doua variante strategice, prima varianta pe care o sustin si o apar cu toata puterea este refacerea coalitiei de guvernare. Iar pentru acest lucru dupa Congres cum ne vom prezenta in fata partenerilor de coalitie?

Daca va fi ales cel care a provocat criza, in loc sa fie ales cel care are solutia la criza?”, a declarat Orban.

Şi-a cerut scuze că a fost huiduit Cîţu

Ludovic Orban le-a cerut scuze colegilor din tabăra lui Florin Cîțu pentru comportamentul susținătorilor săi, care l-au huiduit pe premier pe toată durata discursului său.

Liberalul a spus că Florin Cîţu nu s-a consultat cu el sau cu forurile statutare când a luat decizia de a-l remania pe Alexandru Nazare sau înainte de a provoca ieşirea USR-PLUS de la guvernare şi criza politică, deşi acum premierul susţine că dacă va fi ales președinte al PNL va consulta liberalii în luarea deciziilor.

Ludovic Orban a mai spus că el este garantul unității PNL, partid care trebuie să rămână ce a fost de-a lungul anilor de istorie.

author avatar
Andrei Ștefan
300 afisari

1 COMENTARIU

  1. PNL mai are o sansă cu Orban! Si are sanse să mai câștige procente.
    Însă, dacă va câștiga Cîțu, PNL se va scufunda! Acum toți sunt entuziasmați de aiureala lui Cîțu, dar curând PNL se va prăbuși dur în sondaje. Va fi cutremur! M-as bucura să scăpăm de PDL, actualii susținători ai lui Cîțu.
    Deci, soarta PNL este ori, ori!
    Cu Orban, poate vă veți salva.
    Cu Cîțu, căderea în gol va fi sigură.
    Ce va alege PNL, vom vedea!
    Dar CETĂȚENII VĂD TOT! Să nu uitați asta! Veți fi pusi la zid de ei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger