AcasăPoliticaLudovic Orban a dat mâna cu PSD ca să închidă de tot...

Ludovic Orban a dat mâna cu PSD ca să închidă de tot restauratele din România! Pericolul iminent pentru investitorii din HoReCa

orban ciolacuLudovic Orban a dat mâna cu PSD ca să închidă de tot restauratele din România! Pericolul iminent pentru investitorii din HoReCa

Preşedintele Camerei Deputaţilor le oferă satisfacţie celor din PSD şi afirmă că, dacă se va ajunge până la el, va susţine amendamentul la proiectul care să permită suspendarea autorizaţiei de funcţionare, în cazul în care în mod repetat nu sunt respectate măsurile de protecţie sanitară.

Este o propunere ca să se modifice un act normativ, o ordonanţă care cred că este în dezbaterea Senatului astfel încât să se permită suspendarea autorizaţiei de funcţionare în cazul în care în mod repetat nu sunt respectate măsurile de protecţie sanitară”, a afirmat Ludovic Orban.

Chestionat dacă este de acord cu această propunere, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: „Această posibilitate există şi pentru emitenţii autorizaţiilor de funcţionare care sunt primarii.

Această modificare presupune că, nu doar primarii, ci şi instituţiile care au atribuţii de control, în special Poliţia, să poată să emite această decizie, după controale în care se constată că, în mod repetat, o societate nu a respectat normele de protecţie sanitară, să poată să impună această măsură„.

Referitor că ar fi fost deja respins amendamentul PNL în comisia de apărare, Orban a spus: „Până la adoptarea actului normativ, el o să iasă de la Senat, va trece la Camera Deputaţilor. Dacă va ajunge în Camera Deputaţilor, eu susţin acest amendament„.

Restricţiile pe timp de noapte, de la ora 22.00?

Reamintim, Guvernul vrea să ne ţină c-o oră în plus în case. Ia în calcul schimbarea restricţiilor de circulaţie pe timp de noapte, în contextul creşterii numărului de noi infecţii cu COVID-19.

Autorităţile ar urma să modifice ora de la care se aplică restricţiile de circulaţie pe timpul nopţii, au precizat surse guvernamentale.

Circulaţia în afara locuinţei ar putea fi interzisă începând cu ora 22, în loc de ora 23, cum este în prezent. Astfel, posibil, va fi modificată şi ora până la care pot funcţiona terasele şi restaurantele.

author avatar
Andrei Ștefan
438 afisari

3 COMENTARII

  1. Adică ăștia de la peeseedee așa ,,domnișoare” de bordel sînt? Faptul ca inchizi afaceri fara sa oferi compensatii duce la șomaj și criză economica pe care tu o provoci! Tu politician care daca n-ai avea bani de la buget/salariu nesimțit! ai muri de foame ca nu știi sa faci nimic in viața civilă. Eu nu frecventez restaurante sau hoteluri, deci nu ma afecteaza ca client. Criza fiind multi nu vor mai intra-n cărciumi. Locurile de cazare din hoteluri deja sint luate de variante noi ca ap.și garsoniere in regim de inchiriere in toata țara! Cum se cheama asta? Booking.ro?

  2. Sa-i vad pe politisti si pe jandarmi cum se comporta la inmormantarea unui alt valoros interlop. Daca se comporta la fel ca si la inmormantarea Cordunenilor, sa ne lase si pe noi de Pasti la biserica. Alfel este vorba despre discriminarea majoritatii crestin-ortodoxe. Si toleranta fata de clanurile din Romania.
    Au inchis toata HORECA din cauza unor patroni pilosi de restaurante si cluburi de fite. Carora puteau sa le inchida localurile imediat. Parca inca mai este in vigoare dosarul penal pentru favorizarea raspandirii bolilor. Au vanat aceste petreceri. Prefacuta, mincinoasa, fitzoasa remodelata din cap pana in picioare, Bianca Dragusanu , lesinata dupa publicitate, a fost vedeta week endului . I-a ajutat pentru ca altfel avea probleme. Asha s-a distrat si a castigat si ea un ban nemuncit. Posibil sa se intample cum a spus AlRafat, sa apara cazuri de covid dupa bairam. Dar aceia care respecta regulile sanitare, si-au modificat de n ori localurile, au investit bani, ce vina au ?. Loto, bugetar, transportul public, metroul, bugetari, super marketurile, corporatiste.Isi continua activitatile. Serviciul on line ca si pana acum cine are posibilitatea. Bugetarii institutii ale statului mai putin. HORECA, particulari trebuie sa inchida activitatea. Despre pacanele nimic. Toate sediile Loto au cel putine 2-3 pacanele in functie de spatiul pe care-l detin .Etc. Discriminare pe fata!

  3. Asta care e frate cu beutura inchide circumile, i-a luat beutura mintiile care era si asa in ceata locala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger