AcasăPoliticaLudovic Orban a căutat să explice ce s-a întâmplat de ziua sa,...

Ludovic Orban a căutat să explice ce s-a întâmplat de ziua sa, la Parlament: Nu a fost nicio petrecere organizată. Nu am stat să îi număr

Ludovic Orban a căutat să explice ce s-a întâmplat de ziua sa, la Parlament: Nu a fost nicio petrecere organizată. Nu am stat să îi număr

Al treilea om în stat a încercat să explice, miercuri, ce s-a întâmplat, în cursul zilei precedente, de ziua sa de naștere, într-o sală de la Parlament, unde mai mulți colegi au fost zăriți fără mască în spațiul închis, cum sună recomandările oficiale. Politicianul insistă că nu ar fi fost o petrecere organizată, cu invitații, ci doar un gest firesc al colegilor care au venit să îi ureze ‘La mulţi ani’.

”Nu puteam să îi resping, să îi refuz. (…) Nu a venit nimeni, la niciun fel de invitaţie. Nu s-a emis nicio invitaţie, au venit să spună ‘La mulţi ani’ oamenii care…e normal. (…) În biroul meu era şedinţa Coaliţiei (…). Iar unii dintre invitaţi au venit mai repede, iar faptul că a apărut o poză şi o filmare cu nişte colegi de-ai mei care nu purtau mască s-a întâmplat când eu nu eram prezent. După finalizarea şedinţei Coaliţiei şi după toate deciziile pe care le-am luat în şedinţa Coaliţiei, când m-am dus către colegii mei, evident că i-am rugat – pe ăia care nu respectau – i-am rugat să respecte regulile”, a susținut Ludovic Orban, răspunzând jurnaliștilor.

Bombardat cu întrebări din mai toate direcțiile, președintele Camerei Deputaților a continuat să încerce să explice cum ar fi stat, de fapt, lucrurile de ziua sa. ”Şi acum cu masca, nu poţi să porţi mască când mănânci, de exemplu. Hai să fim cinstiţi. (…) Am văzut că aţi și dat informaţii, că s-a adus pizza. A trebuit să reacţionez într-un fel la faptul că am anticipat că o să vină colegi de ai mei să îmi ureze ‘La mulţi ani’ de ziua mea”, a completat Orban.

Liderul PNL: Nu au venit într-un mod organizat, nu au avut nicio invitație

”Aproape toţi colegii mei care au venit să îmi spună ‘La mulţi ani’, în diferite momente, sunt aproape toţi vaccinaţi. (…) Probabil, cunoscându-mi programul, au fost mai mulţi”, a căutat să mai explice liderul PNL.

Mai mult, liderul PNL susținut că nu s-a apucat să numere participanții din sala respectivă. ”Nu a fost nicio petrecere organizată. La finalul programului de lucru care era cunsocut de colegii mei (…) au fost mai mulţi colegi (…) Nu am stat să îi număr, pentru că nu am stat să socotesc. (…) Ei nu au venit într-un mod organizat, nu au avut nicio invitație. (…) Dacă vin niște colegi să-ți ureze ‘La mulți ani’ nu poți să le întorci spatele”, a mai susținut Ludovic Orban.

Imaginile surprinse marți la Parlament indică, pentru mulți, o recidivă la acest capitol. Pentru că nu sunt puțini cei care își amintesc faptul că și anul trecut, de ziua lui Ludovic Orban, mai mulți miniștri au fost zăriți, fără mască, de această dată într-un birou de la Palatul Victoria, unde s-a și fumat.

206 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger