AcasăPoliticaLucian Romașcanu le transmite PNL-iştilor că vor regreta amarnic ziua de 6...

Lucian Romașcanu le transmite PNL-iştilor că vor regreta amarnic ziua de 6 decembrie! Acuză şi o diversiune

Lucian RomașcanuLucian Romașcanu le transmite PNL-iştilor că vor regreta amarnic ziua de 6 decembrie! Acuză şi o diversiune

Social-democratul Lucian Romașcanu i-a acuzat pe PNL-işti şi pe Klaus Iohannis că încearcă să creeze o diversiune înainte de alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

PSD-istul crede că şeful statului şi Ludovic Orban doresc să le distragă atenţia românilor de la adevăratele probleme ale ţării. „Și aici intervin magicienii consultanți ai președintelui Iohannis și ai PNL: dacă tot nu ne descurcăm cu prezentul hai să vindem puțin optimism din viitor„, spune Romaşcanu.

„Festivalul măgăriilor”

Lucian Romașcanu a postat un text amplu şi critic la adresa guvernanţilor, pe care l-a intitulat „Festivalul măgăriilor”. Acuză Guvernul PNL de gestionarea deficitară a crizei sanitare și amintește de problemele actuale cu care se confruntă românii, în lupta contra COVID-19.

Festivalul măgăriilor

– rata mare de pozitivare indiferent de numărul de teste
– sistemul medical ajuns la limită din cauza unui management defectuos al întregului domeniu sanitar
– din ce in ce mai multe localități carantinate
– piețele închise exact când micile recolte erau scoase la vânzare
– școlile TOATE închise

Și aici intervin magicienii consultanți ai președintelui Iohannis și ai PNL: dacă tot nu ne descurcăm cu prezentul hai sa vindem puțin optimism din viitor.

Așa ne-am trezit pe agendă cu o mega-operațiune de vaccinare a poporului, cu oameni responsabili, cu logistică, cu ședințe zilnice dar, ce să vezi?, FĂRĂ VACCIN!

Măi domnilor guvernanți, lăsați artificiile de comunicare și testați masiv, investiți de urgență, folosiți experiența internațională! Pielea ursului din pădure nu i-a ținut de cald decât ursului! Ați vrut alegeri cu orice preț pe 6 decembrie? O să le aveți. Dar o să usture rău!„, a postat Lucian Romașcanu pe Facebook.

AEP a ales operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondență

Operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondență la alegerile parlamentare 2020 au fost aleși prin tragere la sorți, în ședință publică, anunță Autoritatea Electorală Permanentă.

Comisia pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondență din țară a fost compusă din următoarele persoane: Mircea Preoțescu, șeful Departamentului coordonarea organismelor electorale, în calitate de președinte, Ovidiu Oproaica, directorul general al Departamentului informatizarea proceselor electorale, în calitate de membru și Radu – Ionuț Bălașa, directorul general al Departamentului coordonarea și monitorizarea activităților în teritoriu, în calitate de membru.

author avatar
Andrei Ștefan