AcasăPoliticaLucian Bode, dat afară de la MAI? Planul pe care l-a pus...

Lucian Bode, dat afară de la MAI? Planul pe care l-a pus la cale Ludovic Orban

Lucian Bode, dat afară de la MAI? Planul pe care l-a pus la cale Ludovic Orban

USR și parlamentarii din Forța Dreptei, partid condus de Ludovic Orban, vor depune, luni, o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, pentru eșecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen.

Astfel, eşecul aderării la Schengen i-a fost imputat lui Bode.

Vor forţa concedierea ministrului MAI

„Am decis ca parlamentarii din Forța Dreptei, alături de cei din USR, să depunem luni o moțiune împotriva ministrului Lucian Bode pentru eșecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen.

Nu poate rămâne fără niciun fel de consecință acest rateu major al coaliției PSD-PNL și normal ar fi fost să vina de la sine demisia/demiterea actualului ministru de Interne”, scrie pe Facebook Ludovic Orban.

Drulă l-a „scos” pe Bode principalul vinovat

Același anunț l-a făcut și președintele USR, Cătălin Drulă, într-o conferință de presă la Oradea. Drulă a afirmat că „Lucian Bode este principalul vinovat, alături de Iohannis, pentru eșecul aderării României la spațiul Schengen”.

Cele două formațiuni au mai încercat să-l demită pe Lucian Bode prin moțiune simplă, însă aceasta nu a aduna suficiente voturi.

author avatar
Andrei Ștefan
1.028 afisari

10 COMENTARII

  1. Nu Austria trebuia sa decida intrarea Romaniei in UE. Obiectivele principale ale infiintarii UE sunt liberalizarea comertului tarilor membre, desfiintarea tarifelor vamale. potrivit acestor obiective orice stat membru UE trebuie sa beneficieze de acesta inca de la intrare in UE. Adica, chiar din momentul in care devine membru. UE-ul s-a constituit pe baza CEE si acestea sunt obiectivele principale. Uniunea Europeana este un forum economico-comercial. Acum , si-a adaugat si alte obiective politice. Noi , Romania suntem o tara membra UE, asuprita, de aceasta. Nu beneficiem de aceleasi drepturi ca si celelalte tari membre. Platim cotizatie UE-ului in functie de ponderea comertului romanesc in UE. Care comert, ca suntem blocati in toate. Procesatorii de industrie alimentara au piata externa blocata, din cauza Pestei Porcine, a Gripei Aviare, care pesta, care gripa, ne-au fost impuse. Eu propun iesirea Romaniei din UE. Ce parere aveti ?

    • Vinovați sunt: Președintele ,,Melcul de la Cotroceni-ministr u cu mănuși de cauciuc și trabuc în gură Aurescu-târtanul țărănoi Bode,, Dacă erau deștepți capabili și șantajau ostereich, defilam in sengen. Personal eu îi încălecăm 6 luni înainte pe austrieci. Le dădeam teroare la firmele lor din Romania. O fac de-o disperam,🐸🤗 de singuri mă rugau să intru în sengen. Jegurile,🐛🐛🐛🐍🐍🐍slugile au fost alese să conducă ROMANIA.
      MELCUL A VENIT IN PLIC LA COTROCENI.

  2. BODE – URAT,PROST SI AL DRAQ…O CARICATURA , O MIZERIE DE OM….. CUM SA NE IA IN SERIOS AIA DE LA BRUXELLES, CU UNUL CA BODE , CU UNUL CA AURESCU , CU WERNER JOHANNIS PRESEDINTE, CU BIETUL CIUCA PREMIER SI ALTII SI ALTII…

  3. Ludovice ,du te si tu ca ne ai facut praf facturile la energie,ai promis ba ca prin smecheria zisa liberalizare vom plati mai putin si noi platim triplu.tu cu popescu ai distrus ce mai era din firmele private.

  4. & O „distracție”, mai recentă, de vreo 33 de ani, a politicienilor , a mass-media și alți beneficiari este să scoată poporul în stradă, să facă precum maimuțele, să-și ceară drepturile, ?

  5. Degreaba,nu se va intampla nimic ” in interior ” pt. ca Bode palincarul ” Dottore ” plagiatorul,a propus cocotatilor un” compromis „. Probabil nu vor mai sta cu capul plecat si cu izmenele in vine,ci isi vor da pantalonii jos,jos de tot in fata Austriecilor. Si poate si in fata celorlalti ” investitori strategici ” care nu platesc impozitele cuvenite.Din cauza evident ca li se pare suficient sa achite cozilor de topor „drepturile ce lise cuvin „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger