AcasăPoliticaLovitură usturătoare pentru Viorica Dăncilă! Ce „surpriză” i-a pregătit PSD

Lovitură usturătoare pentru Viorica Dăncilă! Ce „surpriză” i-a pregătit PSD

viorica dancilaLovitură usturătoare pentru Viorica Dăncilă! Ce „surpriză” i-a pregătit PSD / foto: Adevarul

Este revoluție la PSD, după rezultatele slabe de la alegerile locale. Trei lideri grei din PSD au fost trași pe linie moartă de conducerea partidului. Printre aceștia se află și Viorica Dăncilă, care a fost demisă din funcția de președinte a Organizației de femei.

Fostul premier, Viorica Dăncilă, nu va mai conduce organizația femeilor din PSD, ea fiind înlocuită cu Doina Fedorovici, susțin surse din partid, citate de digi24.ro.

Doina Fedorovici și-a câștigat scaunul de șefă a femeilor social-democrate, datorită rezultatului bun de la alegerile locale. În urma scrutinului, Fedorovici a obținut șefia Consiliului Județean Botoșani.

Dăncilă ocupa funcția de președinte OFSD după ce a demisionat de la șefia partidului, anul trecut, după alegerile prezidențiale. Astfel, Viorica Dăncilă pierde orice contact cu conducerea centrală a partidului. Ea spera că va prinde un loc pe lista PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Ședință importantă în PSD

Liderii PSD s-au reunit, luni, în ședința Consiliului Politic Național, o ședință de analiză a rezultatului de la alegerile locale. Fiecare organizație a discutat cu conducerea centrală rezultatul obținut. La ședința organizată în sistem de videoconferință, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost demis din funcție. Interimatul a fost preluat de președintele PSD Marcel Ciolacu.

Totodată, Niculae Bădălau a demisionat de la șefia PSD Giurgiu. Acesta a fost numit vicepreședinte la Autoritate de Audit din cadrul Curții de Conturi. Bădălău a fost înlocuit de finul său, Marian Mina.

author avatar
Andreea Vlad
352 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger