AcasăPoliticaLovitură totală pentru Klaus Iohannis! Fostul aliat îl sapă la temelie. Anunțul...

Lovitură totală pentru Klaus Iohannis! Fostul aliat îl sapă la temelie. Anunțul care cutremură scena politică

Klaus IohannisLovitură totală pentru Klaus Iohannis! Fostul aliat îl sapă la temelie. Anunțul care cutremură scena politică

Se pare că președintele Klaus Iohannis este în pericol să fie suspendat din funcție, iar cel care vrea acest lucru cel mai mult este fostul său aliat, Ludovic Orban.

Fostul lider liberal apreciază că Iohannis nu-şi va termina mandatul, pentru că va fi suspendat din funcţie de către Parlament. Orban este de părere că suspendarea președintelui este una dintre soluțiile pentru ca această criză politică să se încheie.

„Trăim în România, o ţară frumoasă cu oameni frumoşi, doar că avem un preşedinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este preşedintele României şi se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-şi complet obligaţiile pe care le are faţă de cetăţenii români şi acţionând împotriva intereselor României, în mod evident”, a afirmat Ludovic Orban duminică seară, la Realitatea Plus.

Suspendarea lui Iohannis ar scoate România din criză

Ludovic Orban, fost aliat al președintelui, pregătește lovitura sub centură: admite că se va „implica cu toată forţa” în referendumul care ar urma suspendării lui.

„Preşedintele Iohannis are un comportament care nu mai are nicio legătură cu comportamentul pe care l-a avut atât timp cât noi am fost în parteneriat. Cred că nu-şi termină mandatul, vă spun sincer”, a mai afirmat Orban.

Mai mult, fostul președinte PNL spune se va implică total într-un demers de demitere din funcție a șefului statului.

„Suspendarea președintelui. Aici trebuie să știm foarte clar că suspendarea duce la referendum și la demitere și aici eu va spun cu extrem de mare seriozitate și responsabilitate, având o parte de răspundere pentru realegerea lui Iohannis în 2019, deși atunci era cu totul și cu totul altceva și nimic nu indică va va putea să ajungă într-o asemenea spirală a nebuniei, mă voi implică cu toate forță pentru demiterea președintelui. E cel mai mare rău, la ora actuală cel mai mare rău din viață politică, cel care a determinat criză este Klaus Iohannis”, a mai anunțat Ludovic Orban.

author avatar
Andreea Vlad
861 afisari

4 COMENTARII

  1. Cum ati putut sa puneti botul si voi si usr istii ca el din start a facut intetesele desantat pt austrieci i si nemti deaia v a folosit ca acum cand se redeseneaza ue sa cedati tot, enetgie, banii tarii prin catu iresponsabilul pana si pensiilele????!!!asta a demolat statul nu l doar esuat.

  2. Nu scoti Orbane nimic din criza daca il suspenzi pe JKW ! Raman aia care l-au votat ! El asa a fost mereu, altii l-au vazut altfel !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger