AcasăPoliticaLovitura toamnei în politică: Elena Băsescu nu a mai rezistat, decizia care...

Lovitura toamnei în politică: Elena Băsescu nu a mai rezistat, decizia care schimbă totul!

elena basescuLovitura toamnei în politică: Elena Băsescu produce marea surpriză!

Fiica lui Traian Băsescu se află foarte aproape de o revenire în politică. Elena Băsescu are mari şanse să candideze la alegerile parlamentare.

Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, va deschide lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, în vreme ce Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe, va fi primul pe lista pentru Senat în Bucureşti. Liderul PMP nu a confirmat şi nici nu a infirmat o candidatură la parlamentare a Elenei Băsescu pe liste la Constanţa.

Întrebat dacă Elena Băsescu va candida sub sigla PMP la filiala Constanţa, Eugen Tomac a precizat că nu apote nici să confirme, nici să infirme această informaţie. „Nu pot să vă confirm şi nici nu pot să vă infirm. Tot ce pot să vă spun este că Elena Băsescu este membru PMP de la crearea partidului. La şedinţa de astăzi nu am discutat acest subiect„, a afirmat Tomac, potrivit celor de la Adevarul.

Preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, va fi cap de listă în judeţul Mureş

Viaţa merge înainte, democraţia nu poate fi suspendată, motiv pentru care şi noi, ca partid, ne-am pregătit de alegeri. PMP este al treilea partid ca număr de aleşi după PSD şi PNL, suntem încrezători în şansele noastre. Suntem singurul partid parlamentar care a cerut în Parlament să fie pus în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari. Este inadmisibil că niciun partid politic nu a depus în Parlament o iniţiativă prin care să reducă numărul de parlamentari”, a declarat Tomac. Acesta a catalogat drept „un afront direct la adresa democraţiei şi un mesaj de dispreţ faţă de cetăţenii români” faptul că de doi ani proiectul PMP privind aplicarea rezultatului referendumului din 2009 nu a fost dezbătut.

De menţionat, Preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, va fi cap de listă în judeţul Mureş.

author avatar
Andrei Ștefan
992 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger