AcasăPoliticaLovitură pentru Clotilde Armand: proiectul de Buget al Sectorului 1 pe 2021,...

Lovitură pentru Clotilde Armand: proiectul de Buget al Sectorului 1 pe 2021, respins!

Clotilde-ArmandLovitură pentru Clotilde Armand: proiectul de Buget al Sectorului 1 pe 2021, respins!

O veste extrem de proastă pentru Clotilde Armand! Proiectul de buget al Sectorului 1 pe anul 2021 a fost respins în şedinţa Consiliului Local de luni.

Au pretins că bugetul propus e ilegal

Consilierul local liberal Dinu-Nicolae Gheorghe i-a solicitat lui Clotilde Armand scoaterea proiectului de pe ordinea de zi, pe motiv că bugetul propus este ilegal, întrucât e construit în baza unei organigrame suspendate de instanţă.

El a afirmat că, în această speţă, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a opinat că se revine la situaţia anterioară hotărârii de Consiliu Local referitoare la reorganizarea aparatului de specialitate al primarului Sectorului 1.

Şi noi insistăm să intrăm în legalitate şi solicităm totodată aparatului de specialitate să întreprindă toate măsurile necesare pentru intrarea în legalitate, pentru că nu cred că vrea cineva din rândul consilierilor locali să voteze un buget ilegal„, a declarat consilierul local PSD Daniela Popa.

Cum a reacţionat Clotilde Armand?

Tot va trebui să avem un buget şi atunci vă propun totuşi să facem aceste investiţii, să votăm acum. O să avem timp să rectificăm dacă într-adevăr avem o decizie de anulare, dar deocamdată fiecare zi contează.

Avem nişte constructori care aşteaptă să fie plătiţi, avem nişte proceduri care aşteaptă să fie avansate, avem nişte investiţii care sunt necesare. Hai să avem acest gest responsabil şi să votăm bugetul!„, a afirmat primarul Sectorului 1.

Consiliul Local Sector 1 a respins, în şedinţa din 12 aprilie, ordinea de zi care cuprindea şi proiectul de buget pe 2021, deoarece nu s-au înregistrat suficiente voturi pentru a fi adoptată.

author avatar
Andrei Ștefan