AcasăPoliticaLOVITURĂ la Palatul Victoria: Marcel Ciolacu şi PSD vin cu un premier-SURPRIZĂ!

LOVITURĂ la Palatul Victoria: Marcel Ciolacu şi PSD vin cu un premier-SURPRIZĂ!

marcel ciolacuLOVITURĂ la Palatul Victoriei: Marcel Ciolacu şi PSD vin cu un premier-SURPRIZĂ!

Social-democraţii au pregătit deja noul prim-ministru al României, în cazul în care vor câştiga alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Marcel Ciolacu a spus că PSD are mai multe variante de premier. „Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dâncu şi mulţi alţii”, a spus preşedintele PSD.

Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, şi domnul Mihai Tudose, şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti.

Normal că domeniul sănătăţii va rămâne prioritar. Mai mult ca sigur o să mergem cu domnul Rafila, la Educaţie o să venim cu propunerea domnului profesor Azamfirei, iar la Finanţe o să vedem cu domnul Cristi Socol. Cred că aceste domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor.

După cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat pesedişti vechi. Căutăm soluţii pentru români, cu oameni recunoscuţi în domeniul lor de activitate„, a declarat Marcel Colacu la postul Antena3.

Ciolacu e sgur că PSD va câştiga alegerile parlamentare

Preşedintele PSD a declarat că social-democraţii vor câştiga alegerile parlamentare şi vor merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru.

Eu cred că PSD va ieşi pe primul loc la aceste alegeri. Nu văd de ce românii ar mai vota PNL în acest moment. Vom lua o hotărâre în interiorul partidului pe cine propunem, mă voi consulta cu colegii mei.

Este exclus ca PSD să mai voteze vreodată un Guvern al PNL. Vom găsi soluţii astfel încât să creăm o majoritate. Să vedem cum va arăta viitorul Parlament„, a spus liderul social-democraţilor.

Marcel Ciolacu a mai menţionat că în campania pentru alegerile parlamentare, PSD nu va mai comanda sondaje de opinie, ci se va axa pe focus-grupuri.

author avatar
Andrei Ștefan
892 afisari

3 COMENTARII

  1. Vedeti-va de treaba. Chiar daca voturile ar fi majoritar in favoarea PSD-ului, ele vor fi aranjate din , era sa zic pix, din tableta. Asa ca majoritatea parlamentara va fi formata din ciuma galbena, unguri si probabil turnatorul petrov. Iar PSD pe margine, adica in opozitie; dar nu va putea opri tavalugul distrugerii coloniei.

  2. Pai DINCU declara ca dupa alegeriii,PSD va face opzitie construvtiva in parlament.

    Care e adevarul CIOLACULE( mai vrei sa-l pui si prim ministru)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger