AcasăPoliticaLovitură în USR-PLUS: cine candidează pentru șefia partidului!

Lovitură în USR-PLUS: cine candidează pentru șefia partidului!

Dacian-Ciolos-Dan-BarnaLovitură în USR-PLUS: cine candidează pentru șefia partidului!

Comitetul Politic al USR PLUS ține, sâmbătă, o ședință maraton de 12 ore în care se vor fi prezentate candidaturile pentru conducerea formațiunii și va fi analizat stadiul îndeplinirii angajamentelor din programul de guvernare.

Comitetul Politic are loc între orele 10:00-22:00, la Teatrul Național din București.

Iată ce subiecte sunt pe Ordinea de zi!

  • Prezentare stadiu angajamente USR PLUS din Programul de guvernare
  • Prezentare candidaturi la președinție și liste pentru Biroul Național
  • Prezentare și dezbatere amendamente la statut

Ședința este prima confruntare după înscrierea oficială a candidaturilor între cele două tabere care se luptă pentru controlul partidului. Rivalitatea dintre USR și PLUS este la fel de prezentă ca și înainte de fuziune.

Cine candidează pentru șefia partidului?

După fuziunea dintre USR și PLUS validată de instantă în cursul acestui an, formațiunea politică urmează să-și aleagă o nouă conducere. În iunie, Dacian Cioloș i-a propus lui Dan Barna să se retragă amândoi din competiția internă și să susțină un singur candidat, însă oferta a fost refuzată.

Astfel, pentru funcția de președinte USR PLUS ambii lideri și-au anunțat intenția de a candida. Până acum a mai intrat în cursă și Irineu Darău.

Cine este Fănel Necula?

În afară de cei trei, vrea să intre în competiție și Fănel Necula, membru USR Râmnicu Sărat. Acesta a candidat în iunie pentru șefia USR-PLUS Buzău și este un adevărat personaj în partid.

Necula scrie pe pagina sa de Facebook poezii pentru Dan Barna, Florin Cîțu sau Clotilde Armand. Însă, până vineri seara Necula nu a transmis toate documentele, iar validarea candidaturii sale va fi discutată în Comitetul Politic, susțin surse din partid.

Congresul partidului este programat pe 2 octombrie. Potrivit statutului partidului, președintele va fi ales prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat, de toți membrii formațiunii politice.

author avatar
Andrei Ștefan
634 afisari

3 COMENTARII

  1. Si Partidul si-a dat seama ca e condus de securisti
    Ciolos cel cu sanse mari sa ramana gravid si handi Barna raportorul lui Soros

  2. Poponarilor, pui de nazişti securiști si neomarxisti. Criminalilor, ați pus bazele unui GENOCID asupra poporului român. Scursuri ale societății naziste care ce se mândrește cu voi. Sodoma si Gomora voi sunteți. Niște oribili plătiți de alți poponari ca să distrugeti nația română. Veți plăti aspru chiar dacă veți apuca să fugiti din țara. O mocirlă de guvern gestionat de poponari drogați, betivi si membri MISA. Niște posedați de diavol care s-au preocupat mai întâi cu masturbarea. Acum vor să lase ceva in urmă, o mâzgă ce pute a hoit si răspândește o cangrenă canceroasă in lume usr plus pnl.
    Avem rezolvarea pentru putregaiul vostru.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger