AcasăPoliticaLocuitorii Capitalei primesc promisiuni de la edilul Nicușor Dan: Iarna asta o...

Locuitorii Capitalei primesc promisiuni de la edilul Nicușor Dan: Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută – VIDEO

(sursa foto: facebook/Nicușor Dan)

Chiar dacă afară, la acest moment, temperaturile sunt cu mult mai ridicate decât cele normale pentru o lună de toamnă, locuitorii Capitalei care stau la bloc se gândesc de pe acum ce urmează la iarnă. Mai ales că mulți au îndurat, iarna trecută, frigul în apartamente. Nemaivorbind de faptul că au tot fost probleme cu furnizarea apei calde – și pe timp de vară, nu doar în sezonul rece.

S-a tot anunțat că se fac reparații și lucrări la rețeaua de termoficare.

În tot acest context, primarul Capitalei, Nicușor Dan, promite că iarna asta o să fie mai bine decât precedenta. Din punctul de vedere al termoficării.

Edilul general din București a fost, joi seară, la postul B1 TV, unde a venit cu explicații despre lucrări și situația șantierelor deschise.

Primarul Capitalei: „Deci iarna asta o să fie mai bine”

„Stăm foarte bine. În mandatul trecut, media a fost cam de 15 – 17 km pe an. Noi am făcut în 2021 28 – vorbesc de rețeaua principală – în 2022 am făcut 32, iar anul acesta o să facem 50. Ne-am dus exact acolo unde am știut că sunt problemele cele mai sensibile. Deci iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută.

Avem acum 10 șantiere mari deschise, de 5 – 6 – 10 km conductă, în care se pune direct conductă preizolată, și 10 – 12 șantiere pe bucățele mai mici, unde Termoenergetica schimbă cu conductă normală unde crede ea că sunt avarii.

Iarna asta, datorită acestor schimbări și a centralei de la Titan care e nouă, i-am dat drumul în februarie anul acesta, o să fie mai bine decât iarna trecută”, a declarat Nicușor Dan, citat de b1.ro.

author avatar
Andrei Coman
184 afisari

5 COMENTARII

  1. Noi am facut si am schimbat conducte
    E foarte greu cu tuburile astea rotunde
    Intai le facem,le ciocanim cu ciocane
    Apoi sapam in pamant alte santuri babane!

    E foarte greu sa le insirui,sa le imbini sa le sudezi
    Tevile astea cum le lasi cum se rostogolesc
    Trebue opt oameni sa le tii sa le invarti si sa le asezi
    OPT oameni la o teava ,dar sunt atatea tevi,nu gandesti?

    Intr-o zi am gasit trei masini in trei gropi
    Trei oameni erau in inconstienta pe acolo
    Si tot ei ne bat obrazul dupa ce ca i-am scos
    Zic ca de ce nu am semnalizat locul cu popi

    Tota munca plus trei oameni ucisi
    Cu asta ne-am ales intr-o saptamana
    Iar eu Nicusor tot ling mucii pe aici
    Vreau sa-mi spal capul dar nu gasesc vreo fantana!

  2. Ce ieftin ia păcălit pe bucureșteni acest userist frigusor ,cu un bilet de RATB rătăcit și dosit în umilul lui sacou și pentru faptul că a știut prețul unui transport cu mijloacele de transport adresata de moderatorul tv de casă a progresismului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger