AcasăPoliticaLiviu Dragnea și-a făcut partid: „Nu este naţionalist. Va urmări bunăstarea românilor”

Liviu Dragnea și-a făcut partid: „Nu este naţionalist. Va urmări bunăstarea românilor”

Liviu DragneaLiviu Dragnea și-a făcut partid: „Nu este naţionalist. Va urmări bunăstarea românilor”

Liviu Dragnea și-a făcut partid nou după a părăsit închisoarea. Noua formațiune se numește Alianța pentru Patrie, a anunțat fostul lider PSD.

Dragnea, care eliberat condiționat pe 15 iunie din Penitenciarul Rahova, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu, spune că partidul a fost înființat în urma demersurilor făcut de Codrin Ștefănescu.

„Prin octombrie am avut o discuţie cu Codrin Ştefănescu. Mi-a zis că simte nevoia să sprijine apariţia unui nou partid care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care nu au curaj, de acoperiţi, de infiltraţi, de tot felul de interese împletite care distrug un partid sau îl lasă acolo unde trebuie să fie – 20%. Am zis că sunt de acord şi îl voi sprijini cu tot ce ştiu eu, cu toată experienţa mea politică, administrativă, economică, să se întâmple acest partid.”, a declarat Liviu Dragnea la Realitatea Plus.

Partidul, înființat cu ajutorul lui Codrin Ștefănescu

Printre membrii fondatori se află, susține fostul președinte al PSD, mai mulţi prieteni de-ai lui Ștefănescu, „patru oameni obişnuiţi, dar cu curaj”. „E un partid la început. S-a născut din lacrimi, deznădejde şi din suferinţă. A noastră, a tuturor. Dar şi din speranţa că încă se mai poate recupera România”, a precizat Dragnea.

Această formaţiune politică nu va fi naţionalistă, punctează el, iar principalul obiectiv al său va fi „bunăstarea românilor”. „Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”, a adăugat Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a spus că va discuta cu avocatul său „să analizeze posibilitatea unei acţiuni în instanţă” pentru a se lămuri dacă are sau nu dreptul să ocupe funcţii într-un partid. „Unii spun că eu nu am voie să ocup vreo funcţie într-un partid. Eu pentru partidul ăsta voi face foarte multe lucruri”, a conchis Dragnea.

author avatar
Andreea Vlad
687 afisari

8 COMENTARII

  1. Acum urmează intrarea în scenă a propagandiștilor johanniști, care vor căuta să demonizeze noul partid, să arunce cu lături în inițiatorii/fondatorii acestuia, în timp ce românii sunt secătuiți de venituri urmare a speculei, sărăcirii programate, înstrăinării avuției naționale, sfidării românilor prin reabilitarea criminalilor, gen Brukenthal, și denigrarea valorilor naționale. Sunt curios când s-a întâlnit ultima oară Raluca lui Turcan cu baronul căruia i-a urat multă sănătate. Cred că acesta este unicul caz în care un individ se culcă sănătos și se trezește mort.
    Partidul lui Dragnea? O încercare de coalizare, unificare a celor care se simt români, patrioți, care își iubesc țara ți doresc binele cetățenilor României.

  2. Nicio sansa. Sa urmariti activitatea propagandei. Le va face imaginea praf. Vor pati ce a a patit AUR. Vor fi terfeliti, vor fi catalogati extremisti, xenofobi, rasisti, etc. Pt ca doctrina lor nu e pe placul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Ei lupta pt natiune, biserica, familie. Ceva inacceptabil pt globalisti, neomarxisti, progresisti. Noua ne trebuie LGBT nu familie traditionala.

  3. Teribile dezvaluri , dar de anticipat – Deci, cine incurca interesele globaliste este luat in colimator !
    Acum , Dragnea si liderii fondatori sa evalueze cu mare atentie ofertele de protectie din directia unei iluzorii si fantomatice „aripi nationaliste” a structurilor securiste – Tovarasii stiu ca urmeaza vremuri crancene , iar problema pensiilor speciale va deveni extrem de incomoda intr-o economie decimata, in care poporul va sta la coada pentru un polonic de laturi !

  4. L-am vazut pe OM in declaratiile de la Realitatea tv.. De vorbit, vorbea bine… dar si pe Ponta daca-l asculti, vorbeste ca din biblie, dar faptele sant contrarii. Oricum, unii vor musca rau din formatiunea constituita…si daca nu „urli in haita”, esti mancat. Vom vedea…De minciuni santem satui…

  5. Si Dragnea confunda nationalismul cu extremismul, xenofobia si alte baliverne pentru prosti. Ori se justifică precum un fraier, ori de frica, ori amandoua. Ce lume de tampiti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger