AcasăPoliticaLiviu Dragnea, pe marginea prăpastiei, în închisoare? Codrin Ștefănescu: "Se simte abandonat,...

Liviu Dragnea, pe marginea prăpastiei, în închisoare? Codrin Ștefănescu: „Se simte abandonat, uitat, neglijat”

Liviu DragneaLiviu Dragnea, pe marginea prăpastiei, în închisoare? Codrin Ștefănescu: "Se simte abandonat, uitat, neglijat”

Codrin Ștefănescu, prietenul și aliatul din PSD al lui Liviu Dragnea, a venit cu informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate, mai ales psihică, a fostului lider al social-democraţilor.

Politicianul a descris o stare deplorabilă în care s-ar afla Liviu Dragnea. „Se simte abandonat, uitat, neglijat”, a afirmat politicanul.

Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului!

E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește!

Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Adresa la care fanii îi pot scrie lui Liviu Dragnea

Codrin Ştefănescu a mai menționat și adresa de la Penitenciarul Rahova, pentru cei care vor să-i transmită „o vorbă bună”:

Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”.

Altfel, fostul lider PSD a trecut printr-o grămadă de stări în penitenciar. A aflat că este cercetat în al patrulea dosar deschis de DNA, apoi a scapat de dosarul „Brazilia”, apoi i s-a transmis că se poate întoarce la muncă, în puşcărie.

Ultima e o decizie cu miză pentru Liviu Dragnea, care așteaptă anul acesta o eliberare condiționată, pentru care se va ține cont și de orele de muncă prestate.

author avatar
Andrei Ștefan
368 afisari

5 COMENTARII

  1. Liviu Dragnea nu merita sa stea acolo. A facut cel mai bun lucru care a scos tara din greutati. A infiintat Programul National de Dezvoltare Locala, prin care s-a reabilitat mai mult de jumatate din infrastructura locala a tarii. Banii europeni au fost putini. Numai pentru asta merita sa-i dati drumul de-acolo.

  2. Asta e patriot nu ca lichele care sant platite sa scrie pe fb.SASU TREBUIA SA FIE ACOLO!La cate dosare penale are si case furate cu acte false ,patrimonile statului cedate ilegal forumului democratic german,la o justitie corecta si independente avea min 15 ani de puscarie.Asa ne rade in nas si ne spune citind de pe promter sa ne ,,spalam (cu el pe cap)pardon…pe maini;

  3. Asta e patriot nu ca lichele care sant platite sa scrie pe fb.SASU TREBUIA SA FIE ACOLO!La cate dosare penale are si case furate cu acte false ,patrimonile statului cedate ilegal forumului democratic german,la o justitie corecta si independenta avea min 15 ani de puscarie.Asa ne rade in nas si ne spune citind de pe promter sa ne ,,spalam (cu el pe cap)pardon…pe maini”

  4. Felicitări și RESPECT ptr curaj, DOMNUL DRAGNEA un adevărat patriot,RESTUL e vrăjeală de buftea, MULTĂ SĂNĂTATE, NU cedați, AVEȚI TOATĂ SUSȚINEREA NOASTRĂ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger