AcasăPoliticaLiviu Dragnea, tiradă la adresa PSD: „Tu demiţi Guvernul şi spui că...

Liviu Dragnea, tiradă la adresa PSD: „Tu demiţi Guvernul şi spui că nu vrei să îţi asumi guvernarea?!”

Liviu DragneaLiviu Dragnea, încă o tiradă la adresa PSD: „Tu demiţi Guvernul şi tu spui că nu vrei să îţi asumi guvernarea?”

Liviu Dragnea critică noua conducere PSD, acuzând-o că a renunțat să se mai bată pe scena politică pentru români și că preferă să stea de o parte, neasumându-și guvernarea după ce a demis Cabinetul Cîțu.

Fostul lider social-democrat consideră că, în cazul în care PSD a demis Guvernul, trebuia să îşi asume guvernarea, precizând că probabil s-a temut să facă acest lucru deoarece vine iarna, menţionând că în politică trebuie asumat şi costul electoral.

„Din păcate, PSD a renunţat deliberat la componenta naţională a partidului, nu naţionalistă, naţională, patriotică. Ar fi trebuit să se bată pentru români prin orice acţiune politică posibilă”, a afirmat fostul lider PSD.

Întrebat despre faptul că social-democraţi au demis Guvernul, Dragnea a răspuns:

„Şi? A doua zi după ce au demis Guvernul au spus nu vrem la guvernare, nu ştim dacă o să mergem. Tu demiţi Guvernul şi tu spui că nu vrei să îţi asumi guvernarea?

Dacă l-am demis pe ăsta înseamnă că ăsta e prost şi rău pentru români şi îl dau la o parte şi dă-mi mie guvernarea, că ţipi de un an dă-mi guvernarea. Cum nu o mai vrei?! A, ţi-e frică de iarnă? Păi, în politică, atunci când vrei să faci lucruri şi chiar crezi în ceea ce spui, îţi mai asumi şi costul electoral”, a declarat Liviu Dragnea într-o emisiune la Kanal D.

Dragnea îi taxează și pe Cioloș și Iohannis

El nu vede cu ochi buni propunerea lui Klaus Iohannis, ca Cioloș să fie prim-ministrul României, despre care spune că este controlat din Franța și reprezintă interesele străine. Dacian Cioloş ar fi un premier slab, care „nu are toate butoanele la el”, consideră Dragnea.

Despre șeful statului, fostul președinte PSD a afirmat că nu negociază, nu discută, doar cere şi aşteaptă să se rezolve, iar cine nu face aşa este trecut pe lista şi „când poate, cum poate, trebuie să i-o plătească” şi nu uită niciodată.

„Cine îndrăzneşte să nu facă aşa cum spune Klaus Iohannis este trecut pe lista neagră a lui şi când poate, cum poate, trebuie să i-o plătească. Nu uită niciodată”, a mai spus Liviu Dragnea despre președintele României.

author avatar
Andreea Vlad
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger