AcasăPoliticaUPDATE. Prima reacţie a lui Liviu Dragnea, după ce ar fi fost...

UPDATE. Prima reacţie a lui Liviu Dragnea, după ce ar fi fost dus de URGENŢĂ la spital

(sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea)

Fostul preşedinte al PSD a fost internat de urgență într-un spital din Capitală. Fostul lider PSD a chemat ambulanța, care l-a transportat de imediat la o unitate spitalicească pentru a i se acorda ingrijiri medicale.

UPDATE. Liviu Dragnea a reacţionat şi în presă, şi pe Facebook. El a negat că ar avea probleme de sănătate.

„În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false.

Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris Liviu Dragnea, pe contul său de Facebook.

_______________________________________

Ştirea iniţială:

Liviu Dragnea s-a simtit rau, a fost chemata ambulanta, și a fost transportat la un spital din București pentru ingrijiri imediate, anunţă Realitatea.

Pericol de atac vascular cerebral?

Liviu Dragnea a ajuns la spital în pragul unui atac vascular cerebral, însă a fost preluat de doctori si in prezent i se acordă îngrijiri medicale de specialitate, mai susţine sursa amintită.

Medicii vor face un anunţ privind starea medicală a lui Dragnea, cel mai probabil

Liviu Dragnea, chinuit şi de o hepatită

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), a povestit că, în copilărie, a avut hepatită. A fost internat 21 de zile în spital din această pricină. Mama sa i-a fost alături permanent și tot ea a reușit să-l pună pe picioare. Experiența de atunci, însă, l-a afectat puternic și îi este și acum vie în memorie.

„Am fost foarte trist în vara în care ne-am mutat la Peretu dintr-un motiv foarte simplu. Chiar atunci m-am îmbolnăvit de hepatită.

Vestea bună era că a fost o hepatită ușoară. Am stat 21 de zile în spital la Roșiori, dar am ieșit vindecat. Dar totuși ca să stai, ca și copil, 3 săptămâni în spital, m-a afectat”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea s-a mai confruntat și în ultimii ani cu probleme de sănătate. Codrin Ștefănescu, la acel moment apropiat de fostul lider al PSD, a povestit în mai 2022, că Dragnea nu se simte bine și este nevoit să stea să se refacă, la recomandarea medicului. S-a spus atunci că Liviu Dragnea ar fi răcit foarte tare și că medicul său ar fi concluzionat că are o aprindere la plămâni.

author avatar
Andrei Ștefan
2.343 afisari

4 COMENTARII

      • De ce? Nu are dreptate? Ăsta și cu oxiurul celălalt, pontanache halbanezul, s-au preocupat de restituirea hoțiilor pensiilor speciale. Așa puțin cum a încercat petrov securiciul să le taie.
        Trebuiau tăiate toate și la toți. Primele la militaurizați.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger