AcasăPoliticaLiviu Dragnea, dureri cumplite după gratii. Iubita sa rupe tăcerea: „Nimeni nu-l...

Liviu Dragnea, dureri cumplite după gratii. Iubita sa rupe tăcerea: „Nimeni nu-l poate ajuta”

Liviu DragneaLiviu Dragnea, dureri cumplite după gratii. Iubita sa rupe tăcerea: „Nimeni nu-l poate ajuta” / foto: Playtech.ro

Liviu Dragnea se află într-o situație extrem de dificilă după gratii, din cauza stării precare de sănătate. Fostul lider social-democrat a prezentat dureri insuportabile la coloana vertebrală.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de iubita fostului politician, Irina Tănase, care a dezvăluit momentele grele prin care trece Dragnea.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru Fanatik.

Liviu Dragnea face fizioterapie

În urma demersurilor avocatei sa, Liviu Dragnea a început să primească îngrijiri medicale. Fostul lider social-democrat face fizioterapie și kinetoterapie.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, spune Irina Tănase.

E închis la Penitenciarul Rahova

Fostul președinte al PSD se află în închisoare de peste un an. El a fost încarcerat în 27 mai anul trecut la Penitenciarul Rahova unde își execută condamnarea de trei ani și șase luni primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea încearcă din răsputeri să scape de închisoare și face numeroase încercări să iasă de la Rahova. Acesta a depus foarte multe solicitări de contestații la Curtea de Apel și la Tribunalul București.

author avatar
Andreea Vlad
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger