AcasăPoliticaLiviu Dragnea aruncă BOMBA: îşi face partid? Iată ce model extremist şi-a...

Liviu Dragnea aruncă BOMBA: îşi face partid? Iată ce model extremist şi-a ales!

liviu dragneaLiviu Dragnea aruncă BOMBA: îşi face partid? Iată ce model extremist şi-a ales!

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, exclus din această formaţiune politică în urma condamnării la închisoare, pe care a şi ispăşit-o, a venit cu o „bombă” pe scena politică: îşi face şi el partid.

Ce model extremist şi-a ales Dragnea? Ar urma să fie unul cu tentă naționalistă și va urma să se bată pe același electorat cu Alianța petru Unitatea Românilor (AUR) și Partidul Neamului Românesc (PNR) unde activează Diana Șoșoacă.

Cum a reacţionat Marcel Ciolacu?

Anunţul lui Liviu Dragnea privind crearea unui nou partid este „prea mult”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El amintește că și alți foști președinți ai partidului – Mircea Geoană, Victor Ponta – au încercat același lucru.

Am discuţii cu toţi foştii preşedinţi ai partidului, mai puţin cu domnul Liviu Dragnea, cu care n-am avut această plăcere. Nici cât timp a fost închis, nici… Cred că cel mai potrivit este Codrin (Ştefănescu – n.r.) să spună dacă îşi fac sau nu partid.

Deci ar fi al treilea preşedinte, nu? Că şi Mircea Geoană şi-a făcut partid, şi Victor Ponta. Acum, dacă doi n-au reuşit, să încerce şi al treilea, nu? Poate reuşeşte”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cum se va numi partidul lui Dragnea?

Nimeni nu știe clar cum se va numi noua formațiune politică și din acest motiv au fost avansate mai mute posibile nume: Alianța Naționaliștilor Români, Partidul românilor, Alianța Pentru Patrie, România puternică, Uniunea Pentru Patrie.

Vom fi judecaţi atât pentru rezultate, cât şi pentru ce am reuşit să întoarcem PSD-ului, care mie unul mi-a conferit foarte multe lucruri, inclusiv un statut social.

Dar să încerci, din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri ale tale – fiindcă Liviu Dragnea, de exemplu, a fost un preşedinte – în ceea ce priveşte organizarea partidului,

în loc să cauţi calea dialogului, să vii să anunţi că-ţi creezi un partid, mi se pare prea mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru, indiferent ce se va întâmpla.

Cu toţii suntem trecători în funcţie, la un moment dat ori faci tu un pas înapoi, când simţi că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcţionează organic şi se cuplează cu oamenii şi te schimbă”, a mai zis Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD a pledat pentru adoptarea legii „fără penali în funcţii publice”, pentru a exista o delimitare clară în societate din acest punct de vedere.

author avatar
Andrei Ștefan
1.229 afisari

15 COMENTARII

  1. Vedeti cit e ciolacu de pervers? Asta ca să nu zic preost de bubuie! Deci căcîțu are voie in politica Românie ca prim.min. cu pușcarie facuta, dar pesediștii in răndul lor n-au voie nici macar sa faca politica daca i se face vreun dosar penal pe comanda , cum s-au facut mii pe peroada băsaului și a sassului.

    • Să scrii, la un ziar care se numește (la mișto) „Național” că e fi naționalist = a fi extremist e maximum de schizofrenie.

  2. (parafrazare):
    „Imaginează-ți un partid nou, la care nu se duce nimeni!” Nu e greu.

    Șmecherașului răsuflat de Teleorman ar trebui să-i pună cineva oglinda în fața. S-ar potoli instantaneu.

    • Tu te-ai uitat în oglindă in ultima vreme? Fă-o acum, cât nu ți-a înghețat Căcâțu baia.

      • Deja se face tot mai frig si ma apuca dracii ! Pe octombrie bisnitarii de gaz imi maresc pretul cu 40% – E DOAR INCEPUTUL !- Asa mi s-a comunicat cu dispret de catre o scroafa angajata. La electricitate , au umflat si acolo , iar excrementul aburind de la Guvern are de protejat interesele gastilor sekuriste prin NEplafonarea preturilor !

    • Ți s-a aburit oglinda. Din cauză de căcat fierbinte scos în frig. Din fericire, lege fizicii își vor fave datoria. Vei îngheța curând și oglinda te va arăta în toată splendoarea ta de rahat cu moț!
      PS: ești cumva unul din „specialii” plătiți cu 15000 net să „apere” țara și poporul? Sau ești doar aspirant si de aceea te agiți?

      • este o jigodie „speciala” , insa nu peste multa vreme il vei vedea dand cu sapa si lopata pentru supravietuire – Ei inca au impresia ca au nu stiu ce protectie , statut privilegiat, atc…

  3. Extremistă e mă-ta care te-a avortat, bă, tîmpitule. Simplul cuvînt sau curent ” naționalist ” nu înseamnă extremist. Înseamnă să-ți pui propriul popor si propria țară înaintea oricăror interese ” europene ” sau globaliste. Asa numeați si PRM-ul lui Vadim si pe Vadim însuşi, mințind fără pic de conştiință, jagardelele dracului. Si va mai ziceti (fraudulos) Național, vânzătorilor.

  4. Credeati ca a fost eliberat pe moca?Omul este pus la munca in folosul sistemului.Misiune pe unitate :”sabotati AUR ca ne da la o parte de la cascaval.”

  5. Sper ca dl. Dragnea si partidul sau sa aiba succes. Oricum, PSD-ul lui Ciolacu e pe duca; o data ca asa a hotarat sistemul si a doua oara ca votantii se vor indeparta de partidul care a devenit remorca lui klaun. Asta nu mai este partid de opozitie.

  6. Fa puturoasa mica , iar n-ai mestecat in oala si ai ars varza ? Ti-am spus ca politica romaneasca nu e de tine ? Iar mancam stevie conservata la borcan asezonata cu dude ?

  7. Patriotic=extremist,doar daca esti o „coropisnita” vanduta serviciilor si strainatatii!
    Este clar ça va produce cutremur!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger