AcasăPoliticaLiviu Dragnea a intrat în campanie electorală. Va fi fostul lider PSD...

Liviu Dragnea a intrat în campanie electorală. Va fi fostul lider PSD noul preşedinte al României?

liviu dragnea Liviu Dragnea a intrat în campanie electorală. Va fi fostul lider PSD noul preşedinte al României?

Liviu Dragnea a început vizitele în teritoriu, pentru promovarea noului său proiect politic, Alianța pentru Patrie. Dragnea a descins duminică printre oamenii din județul natal, Teleorman.

Codrin Ștefănescu a „năşit” partidul

Alianța Pentru Patrie, formațiunea înființată de cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, avea la 1 decembrie, potrivit declarațiilor acestuia, filiale în toate județele.

Mă bucur întotdeauna să fiu alături de teleormăneni. Sunt oameni calzi, buni, muncitori și sufletiști.

De data asta, însă, mi s-a strâns inima auzindu-i… Se simt abandonați, lipsiți de speranță, împovărați de greutăți. Își duc traiul de pe o zi pe alta, la fel ca majoritatea românilor.

Capul sus, oameni buni! Împreună, în Alianța Pentru Patrie, vom depăși aceste vremuri și vom reda României libertatea, respectul și bunăstarea pe care le merită! Să aveți o duminică binecuvântată!”, a postat Liviu Dragnea pe Facebook.

Ce baroni PSD îl sprijină pe Liviu Dragnea?

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman, Ionel Arsene, președintele Cj Neamț, și Maricel Popa, președintele PSD Iași, sunt primii trei lideri social-democrați care i-au promis sprijin politic lui Liviu Dragnea, conform ziare.com.

Cei trei au fost locotenenții lui Liviu Dragnea între 2016 și 2019. În plus, aceștia sunt în relații reci cu președintele PSD Marcel Ciolacu, prin urmare joacă la două capete.

Gâdea și Arsene nu intenționează să demisioneze din PSD, pentru că și-ar pierde mandatele în fruntea Consiliilor Județene. Însă amândoi i-au promis lui Liviu Dragnea că-l vor ajuta să înființeze filiale pentru Alianța pentru Patrie (APP).

author avatar
Andrei Ștefan
642 afisari

5 COMENTARII

  1. E clar sa mai spună cineva că închisorile din Romina nu sunt adevărate trambuline de lansat talente .Din ele ies scriitori și oameni politici de performanta așa că justiția să își facă treabă că lumea sa bage toți vinovații in marele academii noi și așa vom prospera că Papilon .

  2. Politica ce e dată-n media e circ și teatru pentru gură cască, creduli. Cîți? Ceva mai mulți decît cei ce merg la vot.
    Dragnea e un biet actor, joacă rolurile ce i se dau. Astfel nu cred c-a stat mai mult de-o zi în închisoare pentru poze.
    N-ar fi de mirare ca legătura cu fătuca, cu despărțit cu tot, să fi fost regizată. Ca la teatru, dacă se pupă pe scenă nu înseamnă, de cele mai multe ori, că au ceva de împărțit afară.

  3. a avut o sansa si nu a stiut ce sa faca cu ea , a mers in zig zag . a fost unul cu frica de securitate si se vede ce a ajuns .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger