AcasăPoliticaLiviu Dragnea a aruncat grenada: SRI i-ar fi blocat ascensiunea în Guvern!

Liviu Dragnea a aruncat grenada: SRI i-ar fi blocat ascensiunea în Guvern!

dragnea liviuLiviu Dragnea a aruncat grenada: SRI i-ar fi blocat ascensiunea în Guvern!

Liviu Dragnea a povestit cum Ponta i-a spus că nu poate să facă parte din Guvern, pentru că SRI nu este de acord. Fostul lider al social-democraţilor susţine că însuşi Maior i-ar fi spus asta, la telefon.

Aşadar, ex-preşedintele PSD acuză că ascensiunea sa în Guvern ar fi fost blocată de servicii.

Dragnea, interzis la postul de ministru

Când era Ponta prim-ministru, nu era acceptat niciun membru în Guvern dacă nu exista permisiunea de la SRI. Primul care a aflat de lucrul asta, în afara lor, am fost eu, în 2012″, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă i-a spus Ponta că nu poate intră în Guvern, Liviu Dragnea a replicat: „Da. Sub motive că nu pot să fiu și secretar general, și ministru… Nu stăteau în picioare.”

A două zi, luni, am plecat împreună spre București, eram la Valea Prahovei, eram la volan, cu mășină mea, el în dreapta și mi-a zis că trebuie să înțeleg că nu pot să intru în Guvern pentru că i-a spus SRI-ul că nu am cum să intru.

Ca să ma convingă, l-a sunat pe Maior și mi l-a dat la telefon”, a mai spus Dragnea, la postul Realitatea Plus.

Vrea suspendarea lui Iohannis

Fostul șef al PSD a vorbit despre suspendarea din funcție a lui Klaus Iohannis. În opinia lui Liviu Dragnea, în actuala criză, suspendarea președintelui Iohannis înseamnă că „tăiam raul de la rădăcină.

Tăriceanu nu a vrut să-l suspende. Eu am vrut să-l suspendăm pe Iohannis înainte de a se formă guvernul. Nu pot să știu motivele reale. S-a ajuns în situația în care a făcut guvernul după anul nou.

Din fericire, în această țară orice se poate rezolva, încă. Potențialul pe care îl are România este inimaginabil.

Ni se spune de 20 de ani că România e țară săracă, că românii sunt hoți, corupți, că trebuie să stea cu capul plecat și că trebuie să le dăm la străini tot. Încă se mai poate, România încă e bogată”, a mai zis Dragnea.

author avatar
Andrei Ștefan
1.062 afisari

3 COMENTARII

  1. Simplu fapt că te ascultă nu produce efecte juridice, depinde ce vorbești și împotriva cui.
    De aici pornește totul, coroborat cu alte probe ce le au împotriva ta, se sesizează sau sunt sesizate alte organe ale statului, dacă nu rămâne material compromițător cu valoare operativă, sau mai simplu spus, îi are la mână și joacă cum vor stăpânii momentului.
    Numai alți care au metode și mijloace sofisticate dețin copii ale materialelor, și mai ies din când în când cu materiale compromițătoare.
    Mai simplu spus fiecare naș își are nașul său, care îl vinde imediat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger