AcasăPoliticaListele PNL sunt finalizate. „Noi propunem copii de comuniști, pupători de fund...

Listele PNL sunt finalizate. „Noi propunem copii de comuniști, pupători de fund și traseiști notorii”

Perioada de stabilirea finală a listelor cu cei care candidează la funcțiile de deputați și senatori, din toate partidele politice se apropie de sfârșit.

Negocierile sunt peste tot și nu de puține ori sunt unii nemulțumiți care ar dori să fie pe locuri eligibile.

Cel puțin, în PNL negocierile s-au transformat în adevărate scandaluri, care , în unele filiale s-au lăsat cu demisii.

La formarea listelor liberalii au reușit „performanța” de a se încăiera la propriu. La alegerile din acest an, cel puțin în Capitală, felul în care a fost alcătuită lista a declanșat nebunia printre liberali. Nu este exclus ca aceste tensiuni interne să se reflecte și în secțiile de vot, unde electoratul ar putea taxa foarte drastic acest lucru.

Listele sunt finalizate la filialele din București

În ședința de vineri seară a PNL București a fost votată lista pentru alegerile parlamentare, care va fi confirmată de Biroul Executiv, în videoconferința de duminică.

Pe locuri eligibile sunt urmatorii:

Camere Deputaților: Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăila, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Bacanu, Pavel Popescu.

La Senat: Florin Cîțu, Sorin Câmpeanu, Monica Anisie.

Pe lista propusă de Violeta Alexandru apare surprinzator pe locul 3, din partea Sectorului 2, Cristina Trăila, în timp ce președintele filialei Monica Anisie este doar pe locul 3 la Senat.

Aceasta se află după Sorin Câmpeanu, un nou venit în PNL.

Curios este că Sebastian Busi, nici măcar nu a fost luată în considerare.

O altă mare surpriză este că la Sectorul 6, niciun om propus de Ciprian Ciucu nu a primit loc eligibil pe listă.

Sectorul 1 cu 4 oameni, 3 deputați și 1 senator va fi cel mai bine reprezentat.

În aceste condiții scandalul a plutit în aer

Așa cum era de aștepta au început să apară și nemulțumirile.

„Organizațiile nu vor trage deloc că nu au de ce! Ne-au lăsat să stăm zile întregi să venim cu propuneri serioase de la sectoare și la ședința pe București și-au bătut joc de noi”, susține unul din liderii de filială de sector.

Un alt liberal cu ștate vechi crede că de fapt avem a face cu o distrugere sistematică a PNL din interior.

„Dacă te uiți pe listă… o să vezi oameni care nu aveau ce căuta! Noi vorbim de anticomunism și venim pe liste cu copiii torționarilor?! Ce caută Burduja acolo? Ce caută Trăilă? Ce caută Băcanu? Singurul lucru comun al celor trei e pupatul în fund zilnic al lui Orban”, a spus liberalul, susținând că e scârbit de ce se întâmplă în partid.

„Dezastrul bate la ușă și ei sunt pe bairam. Sunt inconștienți și asta o să ne coste”, e de părere un alt liberal.

„Noi am  luptat din greu cu PSD-ul și am făcut performanță și pe liste apar numai oameni de la PNL Sector 1, acolo unde au pierdut rușinos la ultimele runde de alegeri. Halal meritocrație!. PSD propune doi medici foarte cunoscuți ca Rafila și Cercel și cine știe cu ce surprize mai vin zilele astea prin țarc, în timp ce noi propunem copii de comuniști, pupători de fund și traseiști notorii”.

author avatar
Eli Dan Davidescu
914 afisari

4 COMENTARII

  1. Iote dome cum iese adevarul la iveala. Traseisti,pupatori in fund,comunisti,copiii copiilor lor. Asta da partid liberal,de tip nou,nu ca „retrograzii” dela PeeeeSeeeeeeeeDeeeeeeeeeee.Asa-i Talpa lata ? Dupa ce puneti gheara pe Parlamentul meu,o sa ne duceti pe cele mai inalte culmi de civilizatie si pogres multilateral dezvoltat mai la vale pe cheiul garlei. Cu WC-ul din fundul curtii zgravit si mutat mai la gardul dela strada. Iohanis Romnia(moderna),stima noastra si mandria. Stan si Bran vor avea multe de inaugurat.

  2. Da acești mercenari neromani in frunte
    cu Iohanis și orban ,puși în functii de mafia externa antiromânească vor puterea totală în România pentru a o putea jefui ,pt. a da prin diverse mijloace mârșave tot ce are tara , acestei mafii străine , de a împinge Romania in stadiul de colonie subdezvoltata furnizoare de sclavi !!!
    Acesta este adevărul, Invocarea luptei cu PSD este o minciună ordinară , o manipulare parșivă , pentru că PSD-ul l-au anihilat prin diverse mijloace mafiote!!!!!! Așa că doar românii îl mai pot opri prin vot pe acest mercenar odios iohanis și acoliții lui in demersul lor oribil de jefuire a României !!!!!!!!!!!

  3. Cum dracu sa-i invingi prin vot daca STS-ul” meu „,va stabili rezultatul votului. Urmeaza dictatura ca la Turci.Pasa Iohanis va deveni sultanul Iohanis. Sau ca la Rusi sau Belarus. Totul in numele democratiei si al statului de drepti. Da ba banii inapoi statului de ” drept „,cei 360.000 Euro furati dela stat,chirii necuvenite. Ca sa fie bani pt. pensii si alocatiile copiilor,si sa ” aiba Tara bani „.

  4. Cum dracu sa-i invingi prin vot daca STS-ul” meu „,va stabili rezultatul votului. Urmeaza dictatura ca la Turci.Pasa Iohanis va deveni micul sultanel Iohanis cu plecaciune la Sultana Merkel. Totul in numele democratiei si al statului de drepti. Da ba banii inapoi statului de ” drept „,cei 360.000 Euro furati dela stat,chirii necuvenite. Ca sa fie bani pt. pensii si alocatiile copiilor,si sa ” aiba Tara bani „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger