AcasăPoliticaLingușeala de la Prefectura Capitalei! Și Vela îl periază în public pe...

Lingușeala de la Prefectura Capitalei! Și Vela îl periază în public pe Berbeceanu

VelaLingușeala de la Prefectura Capitalei! Și Vela îl periază în public pe Berbeceanu / foto: click.ro

Traian Berbeceanu pare să fie „omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit”. Cel puțin asta crede ministrul de Interne Marcel Vela, care a avut numai cuvinte de laudă pentru cel care până acum câteva zile era șeful său de cabinet.

Vela a anunțat pe pagina lui de Facebook numirea lui Berbeceanu la șefia Prefecturii Capitalei, care vineri a depus jurământul de învestitură. Acesta va ocupa temporar funcția de prefect.

„Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit…astfel aş putea să-l descriu pe Traian Berbeceanu, de azi noul prefect al Capitalei. Încrederea mea în Traian nu mai este un secret pentru nimeni, numirea lui în funcţia de Şef de Cabinet fiind una dintre primele măsuri pe care le-am luat după ce am preluat mandatul de ministru al Afacerilor Interne. Şi de atunci mi-a dovedit constant că am făcut o alegere foarte bună”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Vela.

Acesta s-a arătat convins că, şi în noua funcţie, Berbeceanu „va dovedi că este un om serios, hotărât, integru şi, mai ales, capabil să ia cele mai bune decizii, atunci când trebuie, pentru protejarea bucureştenilor”. „De astăzi, ne despărţim birourile, dar rămânem mereu aproape! Mult succes, Camarade”, i-a transmis Vela lui Berbeceanu.

La ceremonia organizată în aer liber au fost prezenţi ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan. Berbeceanu îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Cojanu.

„Numirea mă onorează, mă responsabilizează și mă provoacă. Vom face față provocărilor din aceste vremuri, îi asigurăm pe cetățenii din București că le vom oferi soluții, și nu scuze și justificări”, a declarat Berbeceanu.

Și premierul a avut cuvinte de laudă pentru noul prefect

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, numai cuvinte de laudă la adresa lui Traian Berbeceanu.

„Cariera pe care a avut-o până astăzi, faptul că e un om corect, cinstit, ferm, care acționează în baza legii și prefectul trebuie să fie cel care asigură respectarea legii. E un om integru, care are capacitatea de a conduce toate forțele de ordine, care are capacitatea de a gestiona situațiile de criză. Ca atare cred că Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la București”, a spus Ludovic Orban.

author avatar
Andreea Vlad
420 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce-i face, Andreio? Îl periază? Băăă, voi sunteți muci la limba maternă și zgâriați hârtia la ziar? HUOOO!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger